GIELDA ZWOLEN
GIELDA ZWOLEN
CO POWIECIE O GIELDZIE GOLEBI W ZWOLENIU?
Re: GIELDA ZWOLEN
WYPOWIE SIE KTOS BO NIE WIEM CZY WARTO SIE TAM WYBRAC
Kolego giełda w Zwoleniu duża, dużo gołębi różnych ras, jak to na giełdach róznej jakości ,ale i są fajne gołąbki.Dużo sprzedających jak i kupujących.Moim zdaniem warto jechać.
a wie ktos o ktorej jest otwarta bo wybieram sie w ta niedziele
W tą niedziele wszyscy będą w Garwolinie tak że Zwoleń odpuść sobie
Bez przesady wszyszczy nie pojada
Część pojedzie na wystawę ( giełdę ) do Ciechocinka, a potem na wybory. 

A OD KTOREJ JEST OTWIERANA
Od 5:30, w zależności jakie kolejki na wjeżdzie.
Witam!
W każdą niedziele jest giełda z gołębiami?
W każdą niedziele jest giełda z gołębiami?
Witam.
Na giełdę do Zwolenia jeżdżę, przynajmniej raz na miesiąc. Odbywa się ona w I i III ( największa) niedzielę miesiąca. Zazwyczaj jedzie się tak by być w lato na 5-6, a w zimie na 7, tak by nie było kolejek do bramy. Za wstęp płaci się od osoby 3 zł. Parking można powiedzieć nieograniczony, giełda o mniejszej powierzchni, ale dużej liczbie sprzedających i kupujących. Ptaki różnych gatunków, lecz jak można się domyślić przeważają gołębie.
Pomimo, że w Garwolinie była wystawa to na giełdzie w Zwoleniu było sporo ludzi i ptaków.

Pomimo, że w Garwolinie była wystawa to na giełdzie w Zwoleniu było sporo ludzi i ptaków.

Adrian Zdunek
Witam wybiera się ktoś w tą niedziele na giełdę?
witam jak tam gielda zima wyglada duzo golebi
BYL KTOS W TA NIEDZIELE
Tak byłem.
Chyba największy targ jaki do tej pory widziałem. Mnóstwo ludzi ale handel kiepski.
Chyba największy targ jaki do tej pory widziałem. Mnóstwo ludzi ale handel kiepski.
Witam czy wie ktoś czy w niedziele 3 mają odbędzie się wystawa w zwoleniu
-
- Kontakt:
Witam.SOLO18 a jaki szczep choroby chciałeś do domu sprowadzić?Przecież na tym targowisku to syf,kiła i mogiła bez obrazy.Zauważ chłopie jakie tam gołębie są sprzedawane i w jakich warunkach,w jednej klatce po 15-20 sztuk jeden na drugim.Nie wyobrażam sobie zakupu tam ptaków i wpuszczenia ich do swojego gołębnika.
Wiem co tam jest ale chcę pojechać w innej sprawie a nie wiem czy będzie ta gielda otwarta
Witam czy był ktoś w tą niedziele na giełdzie w zwoleniu? Jak wrażenia bo to chyba największa giełda jaka tam była .
Niestety nie byłem ale to ponoć prawda .