Motyl Warszawski
Motyl Warszawski
Witam wszystkich milosnikow tych pieknych ptakow.
Przejrzalem kilka razy cale forum ,lecz nie znalazlem zadnego postu na temat Motyli Warszawskich .Posiadam kilka par w swoim golebniku.
Zachecam do dyskusji na temat tej pieknej moim zdaniem rasy.
Przejrzalem kilka razy cale forum ,lecz nie znalazlem zadnego postu na temat Motyli Warszawskich .Posiadam kilka par w swoim golebniku.
Zachecam do dyskusji na temat tej pieknej moim zdaniem rasy.
- C a m a r o
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
Camaro doceniamy Twoja znajomosc golebi, ale to Cie nie uprawnia do obrazania innych chodowcow i ich golebi! Kazdy ma prawo chodowac golebie jakie mu sie podobaja! Wiec pochamuj sie troche z ocena Jaroslawa! My nie czepaimy sie Twoich golebi!
Wszyscy golebiarze powinni sie wzajemnie szanowac! I do tego Cie namiawiam. Gdyz laczy nas cudowna pasja! Szczegolnie powinnismy o tym pamietac w taki dzieĂą jak ten (ROCZNICA TRAGICZNEGO WYPADKU W KATOWICACH)!!!
Wszyscy golebiarze powinni sie wzajemnie szanowac! I do tego Cie namiawiam. Gdyz laczy nas cudowna pasja! Szczegolnie powinnismy o tym pamietac w taki dzieĂą jak ten (ROCZNICA TRAGICZNEGO WYPADKU W KATOWICACH)!!!
- C a m a r o
- Kontakt:
- tomekplewa
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
Czy ja pisalem cos ze hoduje Motyle 18 lat??C a m a r o pisze:Z przykroscia musze stwierdzic ze mimo ze chodujesz je 18 lat tak jak twierdzisz to zupelnie ci to nie wychodzi.Po 18 latach hodowli motyla mialbys najladniejsze motyle w polsce .Gdybys sie jeszcze na nich znal i ulepszal swoje stado.
Naucz sie czytac i dopiero pisz .
Golebie hoduje 18 lat przez moje golebniki przewinelo sie bardzo duzo golebi roznych ras. Nie koncentrowalem sie glownie na motylach
Niestety nie mam dzisiaj czasu na robienie fotek, postaram sie umiescic zdjecia w najblizszych dniach.
- C a m a r o
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
- C a m a r o
- Kontakt:
W ciagu godziny napisales 20 postow z czego kilka obraÂźliwych a i takie co nic nie wnosza ,chcesz se pogadac to zapraszam na chat .Takie posty jak Twoje to jak spam w poczcie
Przykro mi ale taka jest prawda .Szkoda ze P. Jurek nie zrobil kogos moderatorem bo polowa z nich juz by byla wykasowana

Szukaj a znajdziesz