Sprartrix problem z kupnem
- Tomek_Kulc
- Kontakt:
Sprartrix problem z kupnem
Witam
Dzisiaj wybrałem się do weta żeby kupić spartix a on mi powiedział że już go nie produkują. Jak dla mnie to był najlepszy środek na żółty guzek. Możecie koledzy to potwierdzić czy wstrzymali jego produkcję i ewentualnie polecić jakiś inny środek w tabletkach na tą chorobę.
Dzisiaj wybrałem się do weta żeby kupić spartix a on mi powiedział że już go nie produkują. Jak dla mnie to był najlepszy środek na żółty guzek. Możecie koledzy to potwierdzić czy wstrzymali jego produkcję i ewentualnie polecić jakiś inny środek w tabletkach na tą chorobę.
Re: Sprartrix problem z kupnem
Chyba w tabletkach był tylko Spartix.
Ale u mnie jest on do kupienia więc albo mają zapasy albo twój wet coś nie wie do końca.
Ale u mnie jest on do kupienia więc albo mają zapasy albo twój wet coś nie wie do końca.
rzeczywiście spartrix od zeszłego roku wyszedł u nas z produkcji. Nie wiem dlaczego, bo jest chyba najlepszy spośród środków o podobnym składzie i działaniu. Jeśli jest gdzieś dostępny,to albo ktoś wyczuł sprawę i zrobił duży zapas, albo sprowadza z zagranicy.
Sprowadzają z Niemiec i u nas listek kosztuje od25 do 30 zł
dokładniekrzysiek pisze:rzeczywiście spartrix od zeszłego roku wyszedł u nas z produkcji. Nie wiem dlaczego, bo jest chyba najlepszy spośród środków o podobnym składzie i działaniu. Jeśli jest gdzieś dostępny,to albo ktoś wyczuł sprawę i zrobił duży zapas, albo sprowadza z zagranicy.

mbudniewicz.pl.tl
Potwierdzam/stasiek pisze:Sprowadzają z Niemiec i u nas listek kosztuje od25 do 30 zł
Ja mam z ulotką Polską jeszcze więc nasz krajowy ale na placu może faktycznie z Niemiec mają i po cichaczu opychają.
Ja miałem to szczęście, że przywiozła mi trochę kuzynka z Holandii, ale już mi się kończy.
- Tomek_Kulc
- Kontakt:
Byłem u innego weta i powiedział że sprowadzi ale za to cena...50 zł 

Na Żeraniu jest od 60zł w górę.
Czy ktoś wie,gdzie można kupić spartrix? Jak można to proszę o namiary.
Za Odrą. U niemieckich weterynarzy bez problemu można kupić, cena 35 euro.
Na giełdach z gołębiami gdzie też sprzedają specyfiki dla gołębi można dostać.
Uwaga na podróbkistasiek pisze:Na giełdach z gołębiami gdzie też sprzedają specyfiki dla gołębi można dostać.
Szukaj a znajdziesz
-
- Kontakt:
Dział weterynaryjny belgijskiej firmy Janssen Pharmaceutica został sprzedany do USA. Tam podjęto decyzję o zakończeniu rejestracji preparatów Spartrix i Appertex. Na rynku jest to co zostało wyprodukowane przed podjęciem tej decyzji. Wiem od osoby pracującej w Janssenie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam