jak zalozyc golebnik w miescie
jak zalozyc golebnik w miescie
witam kolegow i kolezanki. chcialbym zalozyc maly golebnik. mieszkam w warszawie na gorczewskiej i niemam miejsca,moze znalazl by sie ktos kto zgodzil by sie zebym mogl przy jego golebniku zalozyc moj maly.
Re: jak zalozyc golebnik w miescie
Powinieneś raczej przejść sie po najbliższej okolicy i popytać ,czy ktoś by ći pozwolił postawić budę albo żeby pozwolił zrobić gołebnik w gospodarczym,za niewielką opłatą.
Marne szansę kolego . A co gdy ktoś by ci pomógł i użyczył ci takiej działki tylko kilka nascie km dalej,byl bys wstanie dojeżdżać tam przynajmiej raz dzieńie?
z dojazdem do10klm niebylo by problemu.niechce duzej budy chcialbym hodowac kilka par pod wolierka
A jak bedzie grubo ponad 10km to wtedy bedziesz mial problem . Najlepiej byś na tym wyszedl jak bys mial swoją działkę bo wiesz roznie z ludźmi bywa.
gdybym mial dzialke to niebylo by problemu, jesli dalej niz 10 klm to znaczy ile
Nie wiem ile. Ja i tak ci nie pomogę bo nie mam działki w Warszawie ani w okolicy warszawy . Gdy by to bylo w mojej okolicy to można by bylo nad tym pomyslec
a moze ktos ma kawalek dzialki lub gospodarczego do wynajecia,niedaleko ode mnie?
w mieście ciężko o pozwolenie na hodowlę gołębi, może warto udać się na do domu działkowca i zapytać czy można postawić na działce gołębnik.
Hmm.. Kolego ja jestem z Łomianek nie daleko Warszawy
moge coś pomyśleć bo też od wiosny zakładam odnowa
pisz pw
to może coś sklepiemy

to może coś sklepiemy

jestem zainteresowany propozycja kolegi srebnika.niewiem czy ma to dla ciebie znaczenie ale ja mysle o pocztowych. golebnik chcialbym maly belgijski trzyboksowy. jak by co to pisz.
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2012 9:37 pm przez rexsio, łącznie zmieniany 1 raz.
Co będzie jak się nie będziecie dogadywać?
a co tu sie dogadywac. niechce nic za darmo.
Ja tez nie chce nic krakać ale wiecie jak to jest z spółkami 

O Ludzie ale wy tylko straszyć umiecie
będzie Wszystko Okej
Damy radę
będzie Wszystko Okej
Damy radę
Ponad cztery lata hoduję gołebie pocztowe w spółce i jest wszystko OK. Są małe zgrzyty czasami ale podstawą takiej współpracy jest szczerość. Jesteśmy umówieni, że jeżeli coś komuś nie pasuje to mówi to otwarcie koledze i wtedy szukamy rozwiązania. Im więcej wspólnie ustalicie na początku tym lepiej będzie później szła współpraca. Życzę powodzenia
.

- Marekjot
- Kontakt:
Ktoś z Twojej rodziny lub sąsiadów nie ma działki lub budynku gospodarczego? Może warto lepiej się rozejrzeć. Nie masz w mieście ogródka, garażu itp.? Czy też ktoś z Twoich znajomych nie ma?Rozejrzyj się bo nie warto być uzależnionym od kogoś
-
- Kontakt:
kup sobie działkę na ogródkach działkowych (ROD) np.siekierki, waszyngtona. Myślę, że nie zapłacisz więcej, niż 20tyś.