Bazar
-
- Kontakt:
Bazar
Witam czy wie ktoś gdzie są jakieś bazary w tygodniu w woj. ma.
Re: Bazar
Ma... A moze dalej bo z kad mamy wiedziec o jakie województwo ci chodzi bo na .ma. To jest wiecej niz jedno
ja obstawiałem Mazowieckie 

A moze to bedzie Małopolskie
kto to wie .
z Mazowieckiego jestem ja wiec jeśli chodzi o te województwo to w drobnym procencie pomogę 

ja z kolei z małopolskiego i też chętnie pomogę ale pewnie to mazurskie 

Poczekamy na założyciela tematu to bedziemy wiedzieli 

-
- Kontakt:
mazowieckie
Ha! wygrałem ! 

w mazowieckim to na żeraniu jest giełda i w pułtusku. Na innych nie byłem
Ja się podłącze i zapytam się czy wie ktoś gdzie w pomorskim są jakieś przyzowite targi,gdzie można nabyć gołębie.
Jak obiecałem tak pomagam . W Mazowieckim w mojej okolicy sa bazary w Płońsku,Mlawie,Dzialdowie .
Do rafi.-low w pomorskim jest w gdansku na elblaskiej. Nigdy nie bylem, ale slyszalem, ze lipa. Przyzwoity rynek jest w Tczewie na targowej. Czasem tam bywam.
A jak byśmy bardziej celowali w okolice Wejherowa,Redy,Rumi orientujesz się może?
Nie, watpie, ze cos jest. Przynajmniej nigdy nie slyszalem.
Wygrałes to jakas nagroda dla cb by sie należała moze byc taka ,perros pisze:Ha! wygrałem !

Falkos17 powiedz cos na temat rynku w mlawie i dzialdowie, bo w Plonsku bylem kilka razy wiec wiem jak tam jest.
wygraną przekazuje na cele dobroczynneFalkos17 pisze:Wygrałes to jakas nagroda dla cb by sie należała moze byc taka ,perros pisze:Ha! wygrałem !, innej nie mam pozdrawiam

ale jakby to była małopolska to bym napisał co i jak

A wiec tak w dzialdowie jest maly wybór golebi i raczej za dobrej klasy golebi tam nie spotkasz. A w mlawie jest podobnie z tym ze jest znacznie wiecej ptaków niz w dzialdowie i przewaznie hodowcy z okolicy jak maja jakies ladniejsze ptaki do sprzedania to jadą do płońska a z odpadami do mlawy albo dzialdowa jeden plus w dzialdowie i mlawie jest taki ze prawie wszystkich hodowców sie zna jednych lepiej drugich mniej wiec jest większą pewnosc ze cie nie oszukają
W Plonsku tez nie ma rewelacji. Fakt sprzedalem ostatnio 7 sztuk, ale za pol darmo.
To w Mlawie albo dzialdowwie nic bys pewnie nie sprzedał albo jak byś sprzedał to za jakies marne grosze
Sochaczew wtorek
Nowy Dwor Maz sobota
Sulejowek Nasielsk niedziela
Nowy Dwor Maz sobota
Sulejowek Nasielsk niedziela
-
- Kontakt:
a w którym miejscu w sochaczewie
- niskolotny
- Kontakt:
Pierwsza i trzecia niedziela w Zwoleniu
J.
J.
A ktoś w pomorskim jeszcze się orientuję?