Album
- Marekjot
- Kontaktowanie:
Album
Witam. Panie Jurku moja propozycja jest taka, aby w foto albumie widniała liczba wyświetleń całej strony, czy też poszczególnych zdjęć (tak jak jest na wszystkich stronach internetowych). Ciekawą opcją byłaby też możliwość komentowania zdjęć. Oczywiście za zgodą właściciela. Co pan na to?
Re: Album
Bardzo dobry pomysł !!!
-
- Kontaktowanie:
Ja też popieram
A ja jestem ciekawy do czego jest wam to potrzebne , bo dla mnie są to zbedne zabawki no i pewnie dodatkowy koszt utrzymania strony.
komentarze by sie przydały, a ilość wyświetleń może być dobry dla chodowcy który może zobaczyć jakie jest zainteresowanie jego gołębiami.
za wulgaryzmy ban i tyle
-
- Kontaktowanie:
Nie jest to takie proste, nie da się tak łatwo kogoś zbanować, to nie jest tak jak gra /chyba/ która sama jest tak zaprogramowana żeby wyszukiwać ip. i banować go kiedy chce tego hoster.
W.K
Administrator i moderator mają uprawnienia do banowania czasowego lub na stałe.
Pozdr.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
Popieram pomysł i pozdrawiam kolegów. 

[quote]
Administrator i moderator mają uprawnienia do banowania czasowego lub na stałe.[/quote
I jaki jest powód żeby nie było opcji komentarze? Chyba żaden.
Administrator i moderator mają uprawnienia do banowania czasowego lub na stałe.[/quote
I jaki jest powód żeby nie było opcji komentarze? Chyba żaden.
super pomysł.pzdr
Kiedyś tak byłoMarekjot pisze:Witam. Panie Jurku moja propozycja jest taka, aby w foto albumie widniała liczba wyświetleń całej strony, czy też poszczególnych zdjęć (tak jak jest na wszystkich stronach internetowych). Ciekawą opcją byłaby też możliwość komentowania zdjęć. Oczywiście za zgodą właściciela. Co pan na to?

mbudniewicz.pl.tl