C zrobić, zeby gołebie na gwizdnięci wchodziły do gołebnika?
C zrobić, zeby gołebie na gwizdnięci wchodziły do gołebnika?
Od roku hoduje gołębie pocztowe.
C zrobić,żeby gołębie wchodziły do gołębnika na gwizdnięcie.
Proszę o pomoc.
C zrobić,żeby gołębie wchodziły do gołębnika na gwizdnięcie.
Proszę o pomoc.
Re: C zrobić, zeby gołebie na gwizdnięci wchodziły do gołebnika?
Od razu tego nie zrobisz, że gwizdniesz i będą wchodziły. Nie wiem może gwiżdż jak będziesz im jedzenie sypał. Wtedy może sie nauczą, bo będą myślały, że im jedzenie dajesz

Pozdrawiam. Kamil
metalowa puszka + lepsze jedzenie ( to co lubią najbardziej) potrząsaj nią, gwiżdż i wejdź do gołębnika, sypnij ptakom lepszego ziarna zrobisz tak kilka razy i się nauczą.
Moje mamki poznają już moje auto a raczej chyba prace silnika po dźwięku bo jak podjeżdżam to jak żadnego nie ma na woilerze to nagle pojawiają się wszystkie są nauczone, że jak przyjadę to dostają konopie chyba, że się uzależniły
Moje mamki poznają już moje auto a raczej chyba prace silnika po dźwięku bo jak podjeżdżam to jak żadnego nie ma na woilerze to nagle pojawiają się wszystkie są nauczone, że jak przyjadę to dostają konopie chyba, że się uzależniły

Ziarno przemyslowej konopi nie zawiera thc(prawdopodobnie poniżej 0,2%)co za tym idzie raczej nie mogly sie uzaleznic,ale jest znakomita na upierzenie.
dziękuję, że rozjaśniłeś moją niewiedzę !! to było stwierdzenie humorystyczne stąd ta buźka to tak w gwoli wyjaśnienia ode mnie
widze ze sie Pan oburzyl bo sa wykrzykniki,nie twierdze ze Pan tego nie wie faktem jest tez ze ja nie zwrocilem uwagi na "usmieszki"
pozdrawiam

Noo..bo ja sobie wyobraziłem, żearbiter nauczył ich przypalać i jak podjeżdża autem to siedzą na desce i czekają aż im lufe załaduje.
oburzyć się nie oburzyłem ale czytać trzeba 
moje gołębie już nie palą walą od razu w "kanał".

moje gołębie już nie palą walą od razu w "kanał".
Ja moim jak posypie rzepaku to wszystkie wchodzą

Pozdrawiam. Kamil
Wypuszczaj głodne ,wtedy bardzo szybko wejdą
Szukaj a znajdziesz