opal pisze:Witam.Zjak mam do Ciebie prośbę.Ponieważ zamknąłeś kilka ciekawych tematów,które interesowały wiele osób proszę byś je ponownie otworzył.Jednocześnie proszę byś skasował wszystkie moje głupie nie związane z tematami posty.Jest mi za nie wstyd i wolałbym ich nie oglądać.Jednocześnie upoważniam Cię na przyszłość ,byś bez wahania kasował te moje posty w których zapomnę o dobrym wychowaniu (a znając mój szybki jęzor to jeszcze nieraz coś głupiego palnę).Jednak nie zamykaj tematów bo krzywdzisz innych,którzy nic nie zawinili.Serdecznie Ciebie i Pana Jurka przepraszam,za moje zachowanie i te żenujące posty.Przepraszam zwłaszcza Ciebie bo nieraz byłem w stosunku do Ciebie niesprawiedliwy.Czekam z utęsknieniem na powrót Twoich fotorelacji z wystaw.Nam wszystkim bardzo ich na forum brakuje,Pozdrawiam.
Kol.opal - co się z Tobą stało! nie wygłupiaj się!. Na "krajówce" nie było chyba rekolekcji dla wtajemniczonych, ani pokropku. Czyżbyś tak nagle zatracił kreatywność, odruchy warunkowe i bezwarunkowe. I taka samokrytyka! Jak to czytałem to własnym oczom nie dowierzałem, a ponieważ jestem starszy od Ciebie to już wzrok nie ten, sam pewnie wiesz jak to jest. Z tego wzruszenia myślałem, że się "pochlastam", ale całe szczęście, że nie miałem nic pod ręką, ostrego.
Przechodząc do meritum sprawy to strategia działania jest omawiana czasami wieczorem, może zbyt długo, z p.Bogaczem. Ponieważ jestem próżniaczym człowiekiem to nie chce mi się wieczorami czytać za dużo, bo oczy już nie te, ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło.
Tematyka wątków rozwija się o nowe myśli wyrażane czasem zbyt emocjonalnie, a ja zwlekam co będzie dalej, jak w dobrym kryminale, a tu nagle patrzę - temat zamknięty.
Wtedy wieczorem dzwonię do p.Bogacza z podziękowaniem za dobrze wykonaną za mnie robotę, dzięki, której mam uznanie przez niektórych użytkowników forum.
Oczywiście, że niektóre tematy są ciekawe i potrzebne, ale cóż.........jak napisał
zbiter w jednym z postów /15.01.- ma u mnie flaszkę/, że sam zaczynasz temat, później prowadzisz do jego unicestwienia i jego użytkowników.
Tak jak dotąd, tematy będą zamykane jeśli będzie wymagała tego racja stanu.
I na koniec, każdy użytkownik może własne tematy usuwać kiedy chce lub je poprawiać.
O zdjęciach napiszę w innym czasie.
Pozdr.