Sieć

Gołąb
Posty: 4
Rejestracja: śr paź 06, 2010 5:22 pm
Kontakt:

Sieć

Post autor: Gołąb » ndz paź 10, 2010 3:05 pm

Zadaje te pytanie normalnym ludziom :mrgreen:
Co trzeba zrobić żeby stworzyz sieć telefoniczną taką jak np.orange, play :?:
Proszę nie piszać ze jest do drogie bo pieniądze mam :!: :!: :!: :!:
Zapraszam do dyskusji :P
Ziemia planeta ludzi

opal
Posty: 2655
Rejestracja: ndz kwie 16, 2006 5:32 pm
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: opal » ndz paź 10, 2010 10:49 pm

Witam.Ile masz lat ? Bo mam wrażenie,że pyta dzieciak.

Awatar użytkownika
piobar
Posty: 275
Rejestracja: pn paź 08, 2007 10:53 pm
Lokalizacja: Krakow/ Kaszów
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: piobar » pn paź 11, 2010 10:42 pm

w szkole podstawowej budowaliśmy sieć telefoniczną z 2 kubeczków połączonych sznurkiem :D

krzysiek
Posty: 3649
Rejestracja: ndz lis 20, 2005 9:53 pm
Lokalizacja: kalisz
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: krzysiek » wt paź 12, 2010 9:17 am

Wydaje mi się, że ze swoim pytaniem trafiłeś na niewłaściwe forum.

Awatar użytkownika
Lukezi
Posty: 555
Rejestracja: czw gru 21, 2006 8:33 am
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: Lukezi » sob paź 16, 2010 2:16 pm

Piobar mistrzowska riposta heheh :D
DARMOWE nagrody priv

Awatar użytkownika
Garłaczek
Posty: 135
Rejestracja: śr kwie 07, 2010 7:48 pm
Lokalizacja: Zelów
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: Garłaczek » śr paź 20, 2010 11:51 pm

Piobar, a to działało???, bo już nie pamiętam, a wstyd mi robić taki bajer:)
Gołębie=Przyjaciele

Awatar użytkownika
piobar
Posty: 275
Rejestracja: pn paź 08, 2007 10:53 pm
Lokalizacja: Krakow/ Kaszów
Kontakt:

Re: Sieć

Post autor: piobar » czw paź 21, 2010 5:31 pm

no chyba musiało działać :D , jak to były prace na technice (lub plastyce)

ODPOWIEDZ