1% podatku dla Misji Kamerun
Re: 1% podatku dla Misji Kamerun
właśnie dlatego, że małe zainteresowanie to powinno odbywać się to na allegro, myślę że w aukcjach można się śmiało powoływać na nasze forum co powinno nam dać więcej użytkowników.
Tez przez chwile o tym myslalem ale wszelkie linki naruszaja chyba regulamin allegro.
no więc właśnie, przydałby się ktoś kto dobrze zna temat wystawiania aukcji na allegro, ktoś kto w ogóle kuma informatyczne sprawy, bo dla mnie prostszy jest kalendarz majów. Wiem, że Opal z zamiłowania zajmuje się informatyką o spec. obróka i wystawianie zdjęć 

Wita.Quatro grabisz sobie.
ja nawet linku nie umiem wkleic ani zgrac zdjęcia z aparatu na kompa.Pozdrawiam.

-
- Kontakt:
ODPOWIEDŹdonatello pisze:Tez przez chwile o tym myslalem ale wszelkie linki naruszaja chyba regulamin allegro.
Witam, również popieram pomysł tworzenie aukcji specjalnych i aukcji charytatywnych na portalu internetowym "Allegro".
Trzeba dokładnie zapoznać się z zasadami i regulaminem, a następnie zwrócić się do serwisu allegro na jakiej zasadzie ma funkcjonować taka oferta kupna/sprzedaży.

e-mail: centrum_wschod@o2.pl
opal pisze:Wita.Quatro grabisz sobie.![]()
ja nawet linku nie umiem wkleic ani zgrac zdjęcia z aparatu na kompa.Pozdrawiam.
Opal, nie badz taki skromny

czyli co, trochę już wiemy, napewno to, że są chętni, jak wszystko będzie dopięte to ja również deklaruję wystawienie kilka smakowitych kąsków.
co o tym myślisz Darku, może masz jakies lepsze pomysły, może jakieś doświadczenia?
- wscekly4405
- Kontakt:
wstawiać a nie gadać ja już mam 53 zł za tą samice ale poczekam do soboty może będzie więcej
pozdrawiam

golebie-akrobatyczne
Witam.Ja wstawię nie wcześniej jak za tydzień.Mam takie sprawy,że wcześniej nie będę mógł pojechac do gołębi.Pozdrawiam.
Anie pomyslu a mniej jeszcze doswiadczenia, niemniej jednak ciesze sie ze mozna na Was liczyc !!!quatro pisze:opal pisze:Wita.Quatro grabisz sobie.![]()
Opal, nie badz taki skromny![]()
czyli co, trochę już wiemy, napewno to, że są chętni, jak wszystko będzie dopięte to ja również deklaruję wystawienie kilka smakowitych kąsków.
co o tym myślisz Darku, może masz jakies lepsze pomysły, może jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam i postokroc dziekuje
darek
Drodzy hodowcy, (sam jestem absolwentem Technikum Hodowlanego i mgr inż zootechniki)
...gdyby ktoś , po burzliwych dyskusjach ( na 1szej stronie tego tematu) i miłych próbach odpowiedzi na nasza prośbę ( na 2giej stronie, tu powyżej), przypomniał sobie też w tym roku (1 %), o naszej tu pozagołębiarskiej działalności to zapraszam na:
www.misja-kamerun.pl
www.dziecislonca.org
z powazaniem
Dariusz Godawa OP
Yaounde/Cameroun/Afrique
tel 0023798179670
dariusz@misja-kamerun.pl
...gdyby ktoś , po burzliwych dyskusjach ( na 1szej stronie tego tematu) i miłych próbach odpowiedzi na nasza prośbę ( na 2giej stronie, tu powyżej), przypomniał sobie też w tym roku (1 %), o naszej tu pozagołębiarskiej działalności to zapraszam na:
www.misja-kamerun.pl
www.dziecislonca.org
z powazaniem
Dariusz Godawa OP
Yaounde/Cameroun/Afrique
tel 0023798179670
dariusz@misja-kamerun.pl
Witam
Darku w tym roku mozesz na mnie liczyć. Będe też namawiał innych.

....kolejny, juz 19 rok naszej misji w kamerunie . Pozwole sobie ponowic moj apel o 1% z podatku !
CO u nas ? to najlepiej sledzic na www.misja-kamerun.pl lub na www.facebook.com/misjakamerun
Pozdrawiam z mojego golebnika (tippler angielski, zaglebiowski, roller birmingham, roller orientalny, bij bakijski, bij iranski, serbski wysokolotny, budapesztanski, csepel, pocztowe)
dariusz godawa op
CO u nas ? to najlepiej sledzic na www.misja-kamerun.pl lub na www.facebook.com/misjakamerun
Pozdrawiam z mojego golebnika (tippler angielski, zaglebiowski, roller birmingham, roller orientalny, bij bakijski, bij iranski, serbski wysokolotny, budapesztanski, csepel, pocztowe)
dariusz godawa op
donatello wielkie dziekidonatello pisze:Witam