Klasa wystawowa

Fakt z tą aklimatyzacją to problem,razem ze znajomym sprowadzamy dużo ptaków z holandi i odpad jest około 30%-35%.zbiter pisze:Właśnie zastanawiają mnie te negatywne komentarze. Co do gołębi sprowadzanych z zagranicy to zdarzają problemy z aklimatyzacją u nas
ale przyznasz że odpad jest a na razie nie widzę u niego negatywnych komętarzy więc do 30 procent to dalekobubi pisze: Fakt z tą aklimatyzacją to problem,razem ze znajomym sprowadzamy dużo ptaków z holandi i odpad jest około 30%-35%.
Tak,ja tylko przestrzegam ze ptaki sprowadzone gdzies z daleka zawsze przychorują, i część będzie odpadwscekly4405 pisze:ale przyznasz że odpad jest a na razie nie widzę u niego negatywnych komętarzy więc do 30 procent to dalekobubi pisze: Fakt z tą aklimatyzacją to problem,razem ze znajomym sprowadzamy dużo ptaków z holandi i odpad jest około 30%-35%.
Witam. Jeśli "darecki" ma rację że jest to ta samo osoba (Bial_Podl i maxell ) to w 100% popieram "dareckiego" , co do jego wypowiedzi .Też miałem styczność z tym panem i więcej od niego gołębi nie kupię , w rozmowie wydawał się być spoko gosć , ale gołębie potrafi upiększyć i nic o tym nie wspominając.darecki pisze:Do Bial_Podl...dziwi mnie ,że uważa Pan ludzi na tym forum za kompletnych IDIOTÓW.
Myślę ,że większa część wie ,że Bial_Podl i maxell(POSZKODOWANY) to ta sama osoba.
Ma Pan czelność publicznie się żalić i ostrzegać przed nieuczciwymi sprzedawcamiSam od Pana kupiłem motyla warszawskiego ,który po trzech dniach wbił się dziobem w klatkę
Ptak ten został zakupiony na prezent
![]()
Nie rozgłaszałem tego na prawo i lewo ,poprostu dałem się nabrać...
Ciężko się z tym pogodzić ,że NOSIŁ WILK RAZY KILKA PONIEŚLI I WILKA![]()