dragony
dragony
jak to jest w polsce sa jacys dobrzy chodowcy dragonow ? moze ktos z was je hoduje? albo znacie jakies dobre zagraniczne strony hodowcow
Re: dragony
Wystarczy poszukać w spisie hodowców na stroniehttp://golebnik.pl/adr_2.html
Popracuj nad pisownią ,bo robisz dużo byków a i nazwę kraju pisze się z dużej LITERY
Popracuj nad pisownią ,bo robisz dużo byków a i nazwę kraju pisze się z dużej LITERY
Szukaj a znajdziesz
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
Gdy pisze się z (wielkiej) dużej litery to jest to błędna konstrukcja, która jest rusycyzmem.zbiter pisze:...robisz dużo byków a i nazwę kraju pisze się z dużej LITERY

Poprawnie jest gdy piszemy (wielką) dużą literą lub od (wielkiej) dużej litery.

Poszukaj a znajdziesz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomoc:Pows ... 4%99zykowe

Dirko
Nie ucz mnie jak mam pisać.
A może ktos jeszcze zna jakies inne zagraniczne strony wraz z zdjeciami tych ptaków?
A może ktos jeszcze zna jakies inne zagraniczne strony wraz z zdjeciami tych ptaków?
Szukac umiem wiele nieznajduje niemam zamiaru sie tu z toba klucic i stwarzac napietej atmosfert bo forum nie jest od tego.
Ktos inny sie wypowie na temat gołębi?Chcialbym zeby ten post stal sie zrodlem wiedzy o tych gołebiach. wasze uwagi co do hodowli jak te ptaki wygladaly kiedys i dzis ?Moze ktos ma jakies artykuły bo w polskim internecie jest bardzo mało opisane o tym ptakach.
Ktos inny sie wypowie na temat gołębi?Chcialbym zeby ten post stal sie zrodlem wiedzy o tych gołebiach. wasze uwagi co do hodowli jak te ptaki wygladaly kiedys i dzis ?Moze ktos ma jakies artykuły bo w polskim internecie jest bardzo mało opisane o tym ptakach.
Panie Darecki wez Pan Pana Siedleckiego pod rękę i idzcie sobie z tego forum gdzie indziej.Ciągle ta dokuczliwosc judaszenie i pouczanie nie w temacie dotyczącego meritum zagadnienia.
Panie EDEK......Widzę ,że nie zostało wiele osób na tym forum ,którym możesz Pan zwrócić uwagę na to co maja pisać ,jak mają pisać i czy to co napiszą będzie się Panu podobało.
Wszystkie pytania kierujcie do PANA edka3.On wam wyjaśni na czym polega meritum zagadnienia
KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ

Wszystkie pytania kierujcie do PANA edka3.On wam wyjaśni na czym polega meritum zagadnienia

KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ

- MiRasM
- Kontakt:
panie zjak...czy o taką formę dyskusji chodziło panu jaką prezentują pańscy poplecznicy? No to ma pan. Teraz Panu Jurkowi na pewno się to spodoba...posypią się pochwały. Moje gratulacje moderatorze...
Analizując posty tego siedleckiego odnoszę wrażenie , ze gość jest pusty jak bęben Budki Suflera. Pozdrawiam.
A jeszcze nie tak dawno pisał 
No cóż szybo się nauczył ,nauka nie idzie w las ,a teraz można innym dogryzaćJarek Siedlecki pisze:Witam milosnikow i hodowcow golebi!![]()
Obecnie mam dwie pary Orlikow i ponad 20 szt. Polskich Tarczowych Wysokolotnych. Moje golebie wypuszczam codziennie - chyba, ze jest fatalna pogoda. Na razie zdobywam doswiadczenia hodowlane, bo okazalo sie, ze bardzo malo wiem o golebiach.![]()
Pozdrawiam Jarek Siedlecki

Szukaj a znajdziesz
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
Widzę Zbiter, że jesteś przedstawicielem filozofii Kalego.
Jak Zbiter zarzucić "ufoo0" błędy to dobry uczynek a jak Zbiterowi wytknąć rusycyzm to jest dogryzanie (czytaj: zły uczynek).
A co do uwagi na temat tego, że się szybko uczę. No cóż jestem po prostu zdolny ale jednocześnie jestem skromny, bo zdaję sobie sprawę, że ciągle zbyt mało wiem.
Jak to mówią: człowiek się całe życie uczy i głupi umiera.

Jak Zbiter zarzucić "ufoo0" błędy to dobry uczynek a jak Zbiterowi wytknąć rusycyzm to jest dogryzanie (czytaj: zły uczynek).

A co do uwagi na temat tego, że się szybko uczę. No cóż jestem po prostu zdolny ale jednocześnie jestem skromny, bo zdaję sobie sprawę, że ciągle zbyt mało wiem.

Jak to mówią: człowiek się całe życie uczy i głupi umiera.

Dirko