Ogłoszenia gołębiarskie
Ogłoszenia gołębiarskie
Witam
Kilka dni pracowałem nad unikalnym serwisem ogłoszeniowym.
Serwis ma dużo możliwości do zaoferowania hodowcom indywidualnym jak i firmom.
Bez rejestracji możesz zamieścić ogłoszenie z 1 zdjęciem, po rejestracji liczba zdjęć wzrasta do 4.
Serwis jest dostępny od dziś, więc na dużą furorę na początku nie ma co się spodziewać.
Myślę że w przyszłości wprowadzę nowe funkcje.
Zapraszam do użytkowania.
http://www.golebie-ogloszenia.pl
Pozdrawiam.
Kilka dni pracowałem nad unikalnym serwisem ogłoszeniowym.
Serwis ma dużo możliwości do zaoferowania hodowcom indywidualnym jak i firmom.
Bez rejestracji możesz zamieścić ogłoszenie z 1 zdjęciem, po rejestracji liczba zdjęć wzrasta do 4.
Serwis jest dostępny od dziś, więc na dużą furorę na początku nie ma co się spodziewać.
Myślę że w przyszłości wprowadzę nowe funkcje.
Zapraszam do użytkowania.
http://www.golebie-ogloszenia.pl
Pozdrawiam.
Re: Ogłoszenia gołębiarskie
Już na poczatku nie pasuje mi nazwa ,gołębiarskie .
Po drugie myslę że lepszego serwisu i popularniejszego z fotogiełdą ,jak Gołębnik Pana Jurka napewno nie znajdziesz ,chyba ze u hodowców pocztowych ,tak więc ja nie byłbym tym zainteresowany .Ale brawa że masz zapał
Po drugie myslę że lepszego serwisu i popularniejszego z fotogiełdą ,jak Gołębnik Pana Jurka napewno nie znajdziesz ,chyba ze u hodowców pocztowych ,tak więc ja nie byłbym tym zainteresowany .Ale brawa że masz zapał
Szukaj a znajdziesz
Kolego zbiter słowo gołębiarskie nie łączy się z gołębiarzem.
Słowo zostało nadane do synonimu ogłoszenia.
Nie twierdzę że fotogiełda jest dobrze rozwinięta, zasługą tego jest prosperująca pozycja serwisu w Google.
Jednakże strona Pana Jurka gromadzi hodowców gołębi rasowych itp., nie pocztowych.
W/w serwis przeznaczony jest dla wszystkich i nie pod rozmowy itd. tylko pod tablicę ogłoszeń.
Trzeba stwierdzić że jest to unikatowy serwis jak z filmami.
Nie widziałem jeszcze w Polskim gołębiarstwie serwisów podobnego typu.
Proszę nie łączyć fotogiełdy, Allegro itp..
Dziękuję za każdą opinię nie zależnie czy będzie ona pozytywna, czy też nie.
Słowo zostało nadane do synonimu ogłoszenia.
Nie twierdzę że fotogiełda jest dobrze rozwinięta, zasługą tego jest prosperująca pozycja serwisu w Google.
Jednakże strona Pana Jurka gromadzi hodowców gołębi rasowych itp., nie pocztowych.
W/w serwis przeznaczony jest dla wszystkich i nie pod rozmowy itd. tylko pod tablicę ogłoszeń.
Trzeba stwierdzić że jest to unikatowy serwis jak z filmami.
Nie widziałem jeszcze w Polskim gołębiarstwie serwisów podobnego typu.
Proszę nie łączyć fotogiełdy, Allegro itp..
Dziękuję za każdą opinię nie zależnie czy będzie ona pozytywna, czy też nie.
Ja przystane do opinii zbitera. Myśle że stronka ta padnie śmiercią naturalną w niedługim czasie. zresztą niedawno ktoś zrobił podobną stronke też z ogłoszeniami. Także raczej Ameryki nie odkryłeś kolego.
DARMOWE nagrody priv
Lukezi każdy ma prawo do wygłaszania swoich opinii.
Czas pokaże i uświadomię Cię już teraz że się mylisz.
Każdą stronę da się wypozycjonować (wypromować) na dobre stanowisko w wyszukiwarkach i nadać jej dobre unikalne wejścia.
Atutem tego jest treściwa strona.
Poproszę jeszcze na PW adres tej strony co opisałeś.
Czas pokaże i uświadomię Cię już teraz że się mylisz.
Każdą stronę da się wypozycjonować (wypromować) na dobre stanowisko w wyszukiwarkach i nadać jej dobre unikalne wejścia.
Atutem tego jest treściwa strona.
Poproszę jeszcze na PW adres tej strony co opisałeś.
Hmmmm i co nadal łudzisz się że tak z dnia na dzień wszyscy oleją allegro i tutejszą fotogiełde i pójdą na te twoją stronke??? Powodzenia:D Zresztą chyba zakończe na tym swoją wypowiedź bo z tego co widzę to już któraś Twoja stronka z kolei i jakoś o żadnej nie jest tak głośno o jak np Gołębnik.pl więc daremny trud.
DARMOWE nagrody priv
Może i kolejna ale na błędach się uczy.
Jeżeli byś przebywał na ZS to byś wiedział że moja strona http://www.dobrygolab.pl przyczyniła się do spełnienia chorego młodego hodowcy.
W akcję włączył się także DobryLot, ZS, PZHGP i inni dobrzy ludzie.
Widocznie sugerujesz się tylko tym co widzisz na co dzień.
Proszę o odwołanie się od pisania dyskusji, miały to być tylko opinie.
Czas wszystko pokaże.
Pozdrawiam, wesołych świąt.
Jeżeli byś przebywał na ZS to byś wiedział że moja strona http://www.dobrygolab.pl przyczyniła się do spełnienia chorego młodego hodowcy.
W akcję włączył się także DobryLot, ZS, PZHGP i inni dobrzy ludzie.
Widocznie sugerujesz się tylko tym co widzisz na co dzień.
Proszę o odwołanie się od pisania dyskusji, miały to być tylko opinie.
Czas wszystko pokaże.
Pozdrawiam, wesołych świąt.