Krajowa wystawa młodych w Czaplinku
Re: Krajowa wystawa młodych w Czaplinku
Ja będę w sobotę po południu i w niedzielę cały dzień .Napewno się spotkamy.Pozdro
Witam serdecznie i jak wrażenia po wystawie? Bo jak dla mnie było dobrze organizacja udana wstęp darmowy co mnie zaskoczyło i w niedziele można było jeszcze zakupić katalog. Tylko zbyt mało ras. Nic nie było czego szukałem. A co do giełdy uważam, że było za ciasno i zbyt mało klatek. Pozdro
Witam posiada ktoś może zdjęcia z tej wystawy garłaczy Czeskich Siodłatych Łapciatych i Garłaczy Górnosląskich Koroniastych kto wygrał w tych rasach.
Niestety nie robiłem zdjęć. Garłacz siodłaty łapciaty kolor żółty ZW 95 punktów. Hodowca Jarosław Branowicz. Garłacz górnośląski koroniasty kolor niebieski ZW 96 punktów. Hodowca Krzysztof Formela.
Dzieki bru4 a było na czym oko zawieśic na tych dwu rasach garłaczy czy nic za ciekawego.
A jak wyglądała stawka karierów???
Garłaczy siodłatych łapciatych było5 sztuk jednego hodowcy i tylko ZW żółty jakoś wyglądał bo reszta marna. Koroniaste nie wiem bo nie zwracałem uwagi na tą rase. A co do karierów kilka niebieskich było ładnych parę czarnych 2 czerwone. Ps w Toruniu i Chełmży są dużo ładniejsze kariery.
Karierów było 107 szt
a wystawców 15
Pozdrawiam
a wystawców 15
Pozdrawiam
Czy ktoś z hodowców wystawiał Gdańskie Wysokolotne.Kto zwyciężył w tej rasie(kolor gołębia).
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 10:00 pm przez Filip30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Na wystawach w Gdansku Sokoly Gdanskie sa oceniane osobno kazdy kolor o ile jest wystawionych 6 szt. a jak trzech hodowcow co najmniej po 4 szt. to i w kolekcjach . Warto u nas je wystawiac !!
Tak jak powinno być , a nie wszystkie razem.Był kolega może na wystawie w Czaplinku?.Wiem tylko że zwyciężył Szczepański,a oceniał Jędrzejewski
-
- Kontakt:
Nie nie bylem ale jade za to w sobote do Nitry na Slowacje.
Wsobote to juz bedzie po zamjatane ,jedzie sie na sobote
Witam . Wyjeżdżam w piątek o dwudziestej i w Nitrze jestem od rana. Mam propozycję , a mianowicie może forumowicze którzy się tam wybierają mogli by się tam spotkać , poznać osobiście i porozmawiać . Pozdrawiam .
Macie jakieś zdjęcia z tej wystawy? Szczególnie interesują mnie zdjecia pawików i loczków?
A którą wystawę masz na myśli? Dobrze, że się obudziłeś po 3 miesiącach.kiban pisze:Macie jakieś zdjęcia z tej wystawy? Szczególnie interesują mnie zdjecia pawików i loczków?
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl