Rejestracja na forum
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Rejestracja na forum
Ze wzgledu na bardzo duza ilosc spamu rejestracyjnego zostala wylaczona mozliwosc rejestracji na forum i dokonywania zmian w panelu „profil”. Rejestracje i zmian w panelu „ profil” mozna dokonywac tylko w poniedzialki od godz. 8.00 do 20.00
Jurek Bogacz
- jan kowalczys
- Kontaktowanie:
Po zalogowaniu zostaje stworzona nowa sesja na serwerze o okreslonym "czasie zycia" dla uzytkownika, a konkretnie dla adresu ip z ktorego sie zalogowano. W przypadku braku aktywnosci uzytkownika sesja wygasa i dlatego konieczne jest ponowne zalogowanie. To forum, o ile sie nie myle dziala na Apache'u, przynajmniej ja kiedys na tym serwerze testowalem. Jesli tak to wystarczy zwiekszyc dlugosc zycia sesji w pliku php.ini. Domyslnie chyba jest ustawiona na cos kolo 20-25 minut. Po zmiane trzeba zrobic restarcik serwera. Pozdrawiam
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Ponieważ nie da się opanować spamu reklamującego strony internetowe jaki rejestruje się na forum, każdy kto chce się zarejestrować proszę o przesłanie na mój adres swojego „loginu” lub „nica” ja założę konto i powiadomię emailem o jego uaktywnieniu.
W różnych terminach podanych na panelu głównym, będzie panel profilu odblokowywany w celu dokonania zmian przez użytkownika.
W różnych terminach podanych na panelu głównym, będzie panel profilu odblokowywany w celu dokonania zmian przez użytkownika.
Jurek Bogacz