Zmiana Wyglądu forum
-
- Kontaktowanie:
Zmiana Wyglądu forum
Witam. Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ chcę, aby forum też jakoś wyglądało oraz przyjemnie się czytało posty użytkowników. Czy administracja planuje zmienić styl forum na jakiś lepszy ?
Re: Zmiana Wyglądu forum
drugi dzien czlonkiem a juz zmiany!
w polityke idz
w polityke idz

Hmm aż musiałem to sprawdzić i zgadza sie tak jest .. No kurde zajebisty gosciu jak cholera oraz przebojowy do polityki fantastycznyadammo87 pisze:drugi dzien czlonkiem a juz zmiany!
w polityke idz
Kolego! Jeśli będziesz uczestniczył w kosztach utrzymania portalu to pewnie miałbyś udział w tym o czym piszesz. Jak do tej pory Administrator utrzymuje portal z własnych środków.pawlopicaso pisze:Witam. Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ chcę, aby forum też jakoś wyglądało oraz przyjemnie się czytało posty użytkowników. Czy administracja planuje zmienić styl forum na jakiś lepszy ?
Wszelkie wnioski i zapytania proszę kierować do Administratora na "pw".
Moderator
golebie.wombat.fc.pl
-
- Kontaktowanie:
Kolega wiem ile utrzymanie strony kosztuje. Jeśli administrator ma kupioną stronę na proserwer mogę od razu przelać 20 zł na utrzymanie. Następnie większe kwoty w wysokości 100-200 zł jak to jest problem.
Style na php by przemo są darmowe, więc tutaj koszty żadne nie wchodzą.
Do polityki mówicie, że się nadaję ,bo napisałem o małej zmianie. Jak macie coś na języku to zachowajcie to dla siebie i nie ośmieszajcie się. Może mam 2 posty, ale nie będę spamił wszędzie, żeby mieć 1000.
Do polityki mówicie, że się nadaję ,bo napisałem o małej zmianie. Jak macie coś na języku to zachowajcie to dla siebie i nie ośmieszajcie się. Może mam 2 posty, ale nie będę spamił wszędzie, żeby mieć 1000.
Jak dobry sponsor to forum może być w paski lub w kwiatuszki mi to nie przeszkadza a jak jest na języku to się mówi bo pypcia się dostaniepawlopicaso pisze:Kolega wiem ile utrzymanie strony kosztuje. Jeśli administrator ma kupioną stronę na proserwer mogę od razu przelać 20 zł na utrzymanie. Następnie większe kwoty w wysokości 100-200 zł jak to jest problem.
Zjak chciałbym zapytać ile kosztuje pana Bogacza utrzymanie strony ,,golebnik, jeżeli nie jest to tajemnicą.
Kto pyta nie błądzi, ale ja nie znam szczegółów dot. utrzymania portalu. Gołębnik jest portalem prywatnym p.Bogacza.emir pisze:Zjak chciałbym zapytać ile kosztuje pana Bogacza utrzymanie strony ,,golebnik, jeżeli nie jest to tajemnicą.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
Szkoda że nie wiesz bo wiedzielibyśmy na czym stoimy.
My? W sensie użytkownicy forum? Na niczym, wszyscy korzystamy z gościnności p. Bogacza, który jest prywatnym właścicielem tego portalu. Jest to póki co najlepsze w tym kraju forum gołębiarskie, forum mające siłę instytucji opiniotwórczej. Liczą się z nim także oficjalne czynniki związkowe,dlatego często odnoszą się do treści na tym forum zapisanych. To dużo, ale jest to głównie zasługa właściciela portalu.Utrzymanie tego na takim poziomie to nie jest mały pikuś. Gdyby to było takie proste, to podobnych portali było by więcej i być może nie "Gołębnik" zajmował by w tym kraju czołowe miejsce. Wielu próbowało, a efekt jest taki, że mamy "Gołębnik" i "Wolierę", potem jest duża przepaść i na końcu inne portale, które mają dopiero szansę wejść do czołówki, ale kiedy osiągną ten poziom co "Gołębnik", nie wiadomo, nie wiemy, czy w ogóle to nastąpi. Wypadało by się więc cieszyć z tego co jest i dziękować losowi (no i p. Bogaczowi) za to, że możemy na tak znaczącym forum zaistnieć.
Nie zrozumiałeś Krzysiek.
Chodziło mi o to że nie wiemy jak jest z finansowaniem strony. Czy pan Bogacz musi dokładać do ,,gołebnika,, z własnej kieszeni?, albo czy klikanie na reklamy wystarczy na pokrycie kosztów utrzymania ,,gołebnika,,?.
Chodziło mi o to że nie wiemy jak jest z finansowaniem strony. Czy pan Bogacz musi dokładać do ,,gołebnika,, z własnej kieszeni?, albo czy klikanie na reklamy wystarczy na pokrycie kosztów utrzymania ,,gołebnika,,?.
No to rzeczywiście nie zrozumiałem. Czasami tak mam. Muszę przyznać Ci rację. Sądzę, że ponieważ korzystamy wiele na tym, że taki portal istnieje ( przynajmniej ja wiele się tu mogłem nauczyć , a uważam to za ogromną korzyść) i że możemy w nim uczestniczyć, to jeśli zajdzie taka potrzeba, chyba każdy zgodzi się na jakieś dobrowolne 'opodatkowanie" na rzecz utrzymania portalu. Ja ze swej strony wyrażam taką gotowość, gdyby zaszła tego potrzeba.
Zjak mógłbyś spytać pana Bogacza jak to wygląda. Może powinniśmy przyłączyć się do utrzymania portalu.
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Witam
Dziękuję kolegom za zainteresowanie kosztami utrzymania portalu, jak dotychczas koszty utrzymania są w granicach moich możliwości finansowych i nie przewiduję dodatkowej zbiórki na ten cel. Co do wyglądu forum to nie widzę konieczności jego zmian bo dla mnie najważniejsza jest zawarta w nim wiedza, którą wy zamieszczacie i może z niej korzystać wielu zainteresowanych tematyką hodowli gołębi. Przy okazji chciałem podziękować wszystkim, którzy pomagają mi w administrowaniu tym portalem.
Pozdrawiam
Jurek Bogacz
Dziękuję kolegom za zainteresowanie kosztami utrzymania portalu, jak dotychczas koszty utrzymania są w granicach moich możliwości finansowych i nie przewiduję dodatkowej zbiórki na ten cel. Co do wyglądu forum to nie widzę konieczności jego zmian bo dla mnie najważniejsza jest zawarta w nim wiedza, którą wy zamieszczacie i może z niej korzystać wielu zainteresowanych tematyką hodowli gołębi. Przy okazji chciałem podziękować wszystkim, którzy pomagają mi w administrowaniu tym portalem.
Pozdrawiam
Jurek Bogacz
- adrian-a73
- Kontaktowanie:
Witam panie Jurku widzę ze dla wielu użytkowników jest ważne kto kiedy się zarejestrował, a ja mam pytanie czy jest możliwość odzyskania starego loginu kifa23 z roku 2006 nieużywanego przez dłuży czas zapomniałem tylko hasło pewnie nie,wtedy ta strona wyglądała inaczej pozdrawiam.
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Witam
Na tym forum pierwsza rejestracja była w listopadzie 2005 roku, ale użytkownika o loginie „kifa23” nie ma.
Pozdrawiam.
Na tym forum pierwsza rejestracja była w listopadzie 2005 roku, ale użytkownika o loginie „kifa23” nie ma.
Pozdrawiam.
Jurek Bogacz