PW

Awatar użytkownika
golebiewski
Kontaktowanie:

PW

Post autor: golebiewski » pt cze 25, 2010 10:14 am

Od wczoraj nie mogę niczego wysłać na PW. Wiadomości wiszą mi na ,,do wysłania" Limitu 100 wiadomości nie przekroczyłem. Wie ktoś o co chodzi?
golebiewski

arbiter
Kontaktowanie:

Re: PW

Post autor: arbiter » pt cze 25, 2010 10:58 am

U mnie to samo.

Awatar użytkownika
jbogacz
Kontaktowanie:

Post autor: jbogacz » pt cze 25, 2010 9:48 pm

Witam
Limit wiadomości został zdjęty. Nie powinno być problemu z odbiorem i wysyłaniem wiadomości u osób które miały w swej skrzynce 100 wiadomości.

Pozdrawiam
Jurek Bogacz

opal
Kontaktowanie:

Post autor: opal » sob cze 26, 2010 12:35 pm

Witam.Ponieważ rano dostałem informację na PW o planowanym bojkocie forum,chciałbym zacytowac swoją odpowiedz napisaną też na PW (swoją drogą trzy takie moje odpowiedzi ,wiszą a widzę na forum ogólnym osoby do których są skierowane).
"Witam.Głupi pomysł z tym bojkotem.Wtedy na forum zostaną tylko Ci,co nie mają wiedzy a najbardziej się mądrzą.Ktoś musi ich temperowac i przekonac Zjaka i administratora,że popełniają pomyłkę.Inaczej będzie wyglądało to tak,że Ci co nie mają racji odnieśli zwycięstwo.Walczę do końca,jeżeli wytną chociaż jeden mój merytoryczny ( nie piszę tu o pyskówkach z Jarkiem) post to odejdę na zawsze.Bo będzie to oznaczało,że forum się zje...ło i liczy się nie wiedza a układy i znajomości.Pozdrawiam.
Ps.Możesz ten post dac na forum ogólne.Ja nie obgaduję nikogo za plecami i nie mam czego się wstydzic."

arbiter
Kontaktowanie:

Post autor: arbiter » czw lip 08, 2010 12:03 pm

Co się znowu dzieje z wiadomościami PW napisałem kilka godzin temu wiadomość i wisi mi w folderze do wysłania ??

Awatar użytkownika
dred
Kontaktowanie:

Post autor: dred » czw lip 08, 2010 1:17 pm

arbiter pisze:Co się znowu dzieje z wiadomościami PW napisałem kilka godzin temu wiadomość i wisi mi w folderze do wysłania ??
Moim zdaniem ten skrypt forum jest tak zbudowany, że do póki ktoś nie odbierze tej wiadomości będzie znajdowała się w folderze do wysłania, po tym jak odbierze wiadomość znika.

arbiter
Kontaktowanie:

Post autor: arbiter » czw lip 08, 2010 1:19 pm

zobaczymy czy faktycznie tak będzie.

ODPOWIEDZ