PW
- golebiewski
- Kontaktowanie:
PW
Od wczoraj nie mogę niczego wysłać na PW. Wiadomości wiszą mi na ,,do wysłania" Limitu 100 wiadomości nie przekroczyłem. Wie ktoś o co chodzi?
golebiewski
Re: PW
U mnie to samo.
Witam.Ponieważ rano dostałem informację na PW o planowanym bojkocie forum,chciałbym zacytowac swoją odpowiedz napisaną też na PW (swoją drogą trzy takie moje odpowiedzi ,wiszą a widzę na forum ogólnym osoby do których są skierowane).
"Witam.Głupi pomysł z tym bojkotem.Wtedy na forum zostaną tylko Ci,co nie mają wiedzy a najbardziej się mądrzą.Ktoś musi ich temperowac i przekonac Zjaka i administratora,że popełniają pomyłkę.Inaczej będzie wyglądało to tak,że Ci co nie mają racji odnieśli zwycięstwo.Walczę do końca,jeżeli wytną chociaż jeden mój merytoryczny ( nie piszę tu o pyskówkach z Jarkiem) post to odejdę na zawsze.Bo będzie to oznaczało,że forum się zje...ło i liczy się nie wiedza a układy i znajomości.Pozdrawiam.
Ps.Możesz ten post dac na forum ogólne.Ja nie obgaduję nikogo za plecami i nie mam czego się wstydzic."
"Witam.Głupi pomysł z tym bojkotem.Wtedy na forum zostaną tylko Ci,co nie mają wiedzy a najbardziej się mądrzą.Ktoś musi ich temperowac i przekonac Zjaka i administratora,że popełniają pomyłkę.Inaczej będzie wyglądało to tak,że Ci co nie mają racji odnieśli zwycięstwo.Walczę do końca,jeżeli wytną chociaż jeden mój merytoryczny ( nie piszę tu o pyskówkach z Jarkiem) post to odejdę na zawsze.Bo będzie to oznaczało,że forum się zje...ło i liczy się nie wiedza a układy i znajomości.Pozdrawiam.
Ps.Możesz ten post dac na forum ogólne.Ja nie obgaduję nikogo za plecami i nie mam czego się wstydzic."
Co się znowu dzieje z wiadomościami PW napisałem kilka godzin temu wiadomość i wisi mi w folderze do wysłania ??
- dred
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem ten skrypt forum jest tak zbudowany, że do póki ktoś nie odbierze tej wiadomości będzie znajdowała się w folderze do wysłania, po tym jak odbierze wiadomość znika.arbiter pisze:Co się znowu dzieje z wiadomościami PW napisałem kilka godzin temu wiadomość i wisi mi w folderze do wysłania ??
Pozdr. Paweł Z.
http://golebie.sarzyna.org/
http://golebie.sarzyna.org/
zobaczymy czy faktycznie tak będzie.