adresy wg.hodowców
adresy wg.hodowców
Przepraszam Panie Jurku ale od miesiąca nie mogę dodać swoich ras do tego spisu wysyłałem już maile ale to nie skutkuje POZDRAWIAM
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Re: adresy wg.hodowców
Witam
Rozumiem wasze rozgoryczenie, że zgłoszenia nie są aktualizowane następnego dnia. Aktualizuję wpisy jak tylko znajdę chwilkę czasu. Nie ułatwiają mi pracy kilkakrotne zgłoszenia. Na dzień dzisiejszy są zaktualizowane zgłoszenia, które wpłynęły przed 15 stycznia. Jeżeli jest ktoś chętny, znający język HTML i chciałby zająć się aktualizacją list hodowców to proszę o kontakt na meila.
Rozumiem wasze rozgoryczenie, że zgłoszenia nie są aktualizowane następnego dnia. Aktualizuję wpisy jak tylko znajdę chwilkę czasu. Nie ułatwiają mi pracy kilkakrotne zgłoszenia. Na dzień dzisiejszy są zaktualizowane zgłoszenia, które wpłynęły przed 15 stycznia. Jeżeli jest ktoś chętny, znający język HTML i chciałby zająć się aktualizacją list hodowców to proszę o kontakt na meila.
Jurek Bogacz
Witam w soboty mógłbym poświęcić z 2-3 godzinki na aktualizację. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o wszelkie dane na PW. Pozdrawiam.
Dziękuję Panie Jurku teraz chociaż wiem o co chodzi !
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Pan Wojtek uaktualnił listy hodowców i są już wgrane na serwer. Postaramy się, aby listy były aktualizowane raz w tygodniu.
Jurek Bogacz
-
- Kontaktowanie:
Witam. Jakieś 3 m-ce temu wysłałem informację i swoje dane z prośbą o wpisanie mnie do hodowców rasy gołębi uformowanych a konkretna rasa to show homer .
Wpisano mnie po 2 miesiącach przekręcając rasę na show racer , teraz od miesiąca piszę informacje o sprostowanie błędu bez żadnego odzewu .( sytuacja nie była by irytująca , ale ludzie dzwonią do mnie pytając się dokładnie o rasę której nie hoduję. Prosił bym o skorygowanie w końcu tego błędu.
Wpisano mnie po 2 miesiącach przekręcając rasę na show racer , teraz od miesiąca piszę informacje o sprostowanie błędu bez żadnego odzewu .( sytuacja nie była by irytująca , ale ludzie dzwonią do mnie pytając się dokładnie o rasę której nie hoduję. Prosił bym o skorygowanie w końcu tego błędu.
-
- Kontaktowanie:
Witam. Dalej lista hodowców nie jest zaktualizowana .
-
- Kontaktowanie:
To zacznij hodować show racer, a lista od razu stanie się aktualna.
-
- Kontaktowanie:
Witam. W adresach hodowców dalej się nic nie dzieje . Cz ktoś to w ogóle przegląda ? To już zakrawa na kpinę , aby przez 4 m-ce nie wprowadzić poprawnie danych .Może niech osoba za to odpowiedzialna tym się nie zajmuje bo widzę , że wychodzi z tego wielka kicha . Jak nie ma czasu się się tym tematem zajmować to wykasować listę hodowców , albo prowadzić ją na bieżąco.
Po prostu nie ma podstaw aby twoje dane wpisać na listę hodowców "bo"
'1. nie dołączyłeś jeszcze zgody na rozpowszechnianie twoich danych z pieczątkami Oddziału
Zwiazku HGRiDO do którego należysz z 2 pieczatkami (prezes + skarbnik)
"2. ksero w 2 egz. z katalogu z 3 ostatnich Wystaw gdzie wystawiałeś swoje ptaki
gołębnik 01.04.2012
'1. nie dołączyłeś jeszcze zgody na rozpowszechnianie twoich danych z pieczątkami Oddziału
Zwiazku HGRiDO do którego należysz z 2 pieczatkami (prezes + skarbnik)
"2. ksero w 2 egz. z katalogu z 3 ostatnich Wystaw gdzie wystawiałeś swoje ptaki
gołębnik 01.04.2012

-
- Kontaktowanie:
Witam.Może jeszcze przesłać ksero do ksera i poprzeć to drugim kserem . Panowie nie róbcie świątecznych pisanek , jak Wam się nie chce prowadzić tej strony to dajcie sobie na wstrzymanie . Nie będę korzystał już z tej strony bo widzę , że wpisanie poprawnych danych przerasta Wasze możliwości. Pozdrawiam Krzysztof z Kielc.
A jeżeli są jakieś nowe wymagania o których teraz słyszę to po co wpisujecie moje dane z błędem w hodowanej rasie ( zamiast show homer wpisujecie show racer) wtedy to nie przeszkadzało ?i żadnych ksera do ksera i kserem poparte nie wymagane było.
A jeżeli są jakieś nowe wymagania o których teraz słyszę to po co wpisujecie moje dane z błędem w hodowanej rasie ( zamiast show homer wpisujecie show racer) wtedy to nie przeszkadzało ?i żadnych ksera do ksera i kserem poparte nie wymagane było.