Książka

Awatar użytkownika
Aquino
Kontaktowanie:

Książka

Post autor: Aquino » sob mar 29, 2008 1:22 pm

Panie Jurku niekiedy spotykam się na forum że niektórzy szukają książki o rasach, o hodowli. Może więc założyć specjalny post taki jak rasy gołębi zatytułować go odpowiednio i każdy kto by chciał pisał by jakies tam podpunkty np. polski rasy - informacje czy coś takiego. Wyszła by z tego niezła książka internetowa na forum pare wklwjonych zdjęć, informacje o rasie i inne tam. Bo na forum jest co nieco dobrze wytłumaczone ale jest tego troche tu troche tam więc jakby te informacje zebrał w jedno miejsce to dla początkujących hodowców było by prościej poczytac o danej rasie, chorobach jakie mogą wystąpić itp. Wiem że niektórzy będa uwarzali że jest to do bani ale zaryzykowałem to napisać.Piszcie co o tym sądzicie!

wuj333k
Kontaktowanie:

Post autor: wuj333k » sob mar 29, 2008 11:19 pm

Uwazam że to bardzo dobry pomysł mógłby adminiostrator podkleic taki temat i mozna by tam wkleic linki do ciekawych artykułów o chodowli , :D choroby itp , samemu nawet wrzucic swoje ciekawe materiały dla innych hodowców . Polecić jakie książki , artykuły warto przeczytac aby poszerzyc wiedze :twisted: pozdrawiam

Awatar użytkownika
Aquino
Kontaktowanie:

Post autor: Aquino » ndz mar 30, 2008 2:05 pm

No dobra, dobra wiem że ten diabełek był do mnie bo się o wszystko pytam :)

wuj333k
Kontaktowanie:

Post autor: wuj333k » ndz mar 30, 2008 10:58 pm

Wcale nie do ciebie , jakos tak mi sie wstawiło samo :D , a uważam że pomysł dobry .

Leon Kowalski
Kontaktowanie:

Post autor: Leon Kowalski » pn mar 31, 2008 1:11 pm

Apel do piszących.
Uwaga ogólna.
Z każdego narzędzia należy korzystać zgodnie z jego przeznaczeniem.
Należy odróżniać forum publiczne od prywatnych pogawędek.
W przeciwnym przypadku tak zaśmiecimy to forum tak, że nikt do niego nie będzie zaglądać.
Przepraszam , ale od paru tygodni, tego co tu czytamy nie da się poważnie traktować.
leon_k

ODPOWIEDZ