Wzorce golebi rasowych
- jan kowalczys
- Kontaktowanie:
Wzorce golebi rasowych
Panie Jurku jerzeli jest taka mozliwosc to prosilbym aby uzupelnic aktualne wzoece golebi rasowych , mysle ze jest to nie tylko moja prosba.Z Powazaniem , 

-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Re: Wzorce golebi rasowych
Ostatnio na forum pojawił się nowy temat: wzorce gołębi rasowych. temat na razie nie aktywny, zero postów. Ponieważ nie było odważnych, by zacząć dyskusję w temacie, postanowiłem się wychylić i coś tam na początek napisać. Niestety, wyświetlił mi się napis : "nie masz uprawnień by czytać posty na tym forum" i nic nie mogłem zdziałać. Czy ktoś wie, co jest grane? W innych tematach wypowiadać się może każdy użytkownik. Dlaczego w tym jest inaczej?
- wscekly4405
- Kontaktowanie:
ja miałem tak samo może jesteśmy użytkownikami gorszej kategoriikrzysiek pisze:. Niestety, wyświetlił mi się napis : "nie masz uprawnień by czytać posty na tym forum" i nic nie mogłem zdziałać. Czy ktoś wie, co jest grane? W innych tematach wypowiadać się może każdy użytkownik. Dlaczego w tym jest inaczej?
golebie-akrobatyczne
Luzik, nie wyciągajmy pochopnych wniosków. W każdym razie temat jest gorący. Nowe wzorce , na szczęście dotyczy to tylko kilku ras, wzbudzają jednak pewne kontrowersje.Chciałem właśnie poruszyć kwestie pewnych niedociągnięć, jednak temat się "zaciął".
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Witam
Forum „wzorce gołębi rasowych” działa już poprawnie jak pozostałe fora. Tworząc nowe forum nie nadałem mu odpowiednich uprawnień. Forum to zostało utworzone na prośbę kolegów, którzy dysponują znowelizowanymi wzorcami i chcą je udostępnić innym użytkownikom tego portalu.
Forum „wzorce gołębi rasowych” działa już poprawnie jak pozostałe fora. Tworząc nowe forum nie nadałem mu odpowiednich uprawnień. Forum to zostało utworzone na prośbę kolegów, którzy dysponują znowelizowanymi wzorcami i chcą je udostępnić innym użytkownikom tego portalu.
Jurek Bogacz
Witam . nowe wzorce na forum? Myślę że do puki PZHGRiDO nie wyprzeda (270 zł) wszystkich wydrukowanych egzemplarzy , to żadne nowe wzorce nie ukażą się w necie
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.