Wysyłka gołębi oszustwo
-
- Kontakt:
Wysyłka gołębi oszustwo
Witam.
Mam takie pytanie czy gdy kurier przyniesie paczkę z gołębiami za pobraniem to można przed zapłaceniem otworzyć ją i zobaczyć co jest w środku i ewentualnie jej nie przyjac?
Mam takie pytanie czy gdy kurier przyniesie paczkę z gołębiami za pobraniem to można przed zapłaceniem otworzyć ją i zobaczyć co jest w środku i ewentualnie jej nie przyjac?
Re: Wysyłka gołębi oszustwo
Oczywiście że tak otwierasz paczkę i patrzysz czy towar (nie tylko gołębie ale wszystko co bierzesz za pobraniem) się zgadza jeśli nie no to dziękujesz i kurier odwozi go do właściciela oczywiście Ty nic za to nie płacisz.
Teoretycznie tak, ale czy dotyczy to również zwierząt?
Pozdr.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
-
- Kontakt:
Dzięki za pomoc.
A od kiedy i jaki kurier przewozi zwierzęta ?
Jeżeli chodzi o kuriera to i przy przedpłacie masz możliwość sprawdzenia przesyłki, jeśli coś się nie zgadza to kurier spisuje protokół i zabiera to z powrotem, miałem tak przy zamawianiu misek lęgowych gipsowych.
Jeżeli chodzi o kuriera to i przy przedpłacie masz możliwość sprawdzenia przesyłki, jeśli coś się nie zgadza to kurier spisuje protokół i zabiera to z powrotem, miałem tak przy zamawianiu misek lęgowych gipsowych.
-
- Kontakt:
Miałem na myśli tego z poczty polskiej
Z tego co wiem to za możliwość ''sprawdzenia zawartości'' przy listonoszu (''multipaczka'') dopłaca się chyba 5zł. Nie wiem jak to jest w przypadku gołębi, bo szczerze mówiąc nie bawię się w wysyłki. Pozdrawiamsroczkapolska pisze:Miałem na myśli tego z poczty polskiej
Pozdrawiam. Kamil
-
- Kontakt:
Witam.
Dzwoniłem na pocztę polską i powiedzieli mi że mogę sprawdzić tylko wtedy gdy nadawca wybrał opcję sprawdzenia przy odbiorze jednak gościu od którego kupiłem gołębie twierdzi że chyba nie można sprawdzić.
Co robić?????????????????
Dzwoniłem na pocztę polską i powiedzieli mi że mogę sprawdzić tylko wtedy gdy nadawca wybrał opcję sprawdzenia przy odbiorze jednak gościu od którego kupiłem gołębie twierdzi że chyba nie można sprawdzić.
Co robić?????????????????
-
- Kontakt:
Witam.
Otworzyłem gołębie przy kurierze bez zadnej dopłaty i gołebie były takie jakie na zdjęciach.
Otworzyłem gołębie przy kurierze bez zadnej dopłaty i gołebie były takie jakie na zdjęciach.
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
Chciałbym ostrzec przed transakcjami z Andrzejem J z Puław (Góra Puławska).
Po wysłaniu mu paczki z gołębiami zaszantażował mnie, że nie odbierze paczki jak nie opuszczę ceny gołębi o 5 zł.
Facet wyspecjalizował się w krętactwie i oszustwie aby wycyganić gołębie. Szkoda tracić nerwy.
Aha, to sędzia związkowy co prawda nieczynny.
A wczoraj zadzwonił z zapytaniem czy nie mam więcej gołębi PTW do sprzedania. Mają ludzie tupet
Po wysłaniu mu paczki z gołębiami zaszantażował mnie, że nie odbierze paczki jak nie opuszczę ceny gołębi o 5 zł.
Facet wyspecjalizował się w krętactwie i oszustwie aby wycyganić gołębie. Szkoda tracić nerwy.
Aha, to sędzia związkowy co prawda nieczynny.

A wczoraj zadzwonił z zapytaniem czy nie mam więcej gołębi PTW do sprzedania. Mają ludzie tupet

Dirko
Bardzo dobrze ze opisane jest by ktos inny sie nie nacioł i jeszcze podaj jego numer telefonu to mu serdecznie z klaskaniem podziekujemyJarek Siedlecki pisze:Chciałbym ostrzec przed transakcjami z Andrzejem J z Puław (Góra Puławska).
Aha, to sędzia związkowy co prawda nieczynny.![]()
...To jakaś poważna transakcja musiała być...5 zł straty na ptaku...wow masakra