2ga fotka i 3 ostatnie, zajefajnedarecki pisze:Valdi 19 To się nigdy nie zdarzy![]()
Sam widzisz jak łatwo pojechałem Ci po ambicji i zmusiłem Cię do pokazania uzbeków o jakie mi chodzi![]()
BIAŁY NA ZIELONYM TLE .......... TO JEST TO O CO MI CHODZIŁO ....KLASA PTASZEK![]()
RÓWNIEŻ PTASZEK TRZYMANY W DŁONI ( nie mam pojęcia jak nazwać te barwy ) ...PIĘKNY![]()
co konkretnie u szwabow bedziesz kupowac?Valdi19 pisze:Darecki to prawda wjechałeś mi na ambicję hehedlatego wstawiłem prawdopodobnie najwyższą klasę tych gołąbków.Masz rację, że gołąbek na zielonym tle to laleczka, takie cudeńko kosztuje pewnie tyle co dobry samochód
Darecki ja wiem, że sroczki będą u Ciebie przez XX lat albo i nawet przez XXX
Pochwal się co tam kupiłeś, może coś się zamówiJa dopiero z krótkimi bawię się trzeci rok więc dużo przede mną.W sierpniu robię wypad na Niemcy po jakieś fajne ptaszki więc zobaczymy jak to będzie "cały czas do przodu"
ale jakie rasy?Valdi19 pisze:Na ta chwile to tylko krótkie, ponieważ średnich mam dosyć swoich chyba, że coś wpadnie mi w oko to się skuszę
kupiles juz sprzet? tlumaczyc trzebakrzysiek pisze:Nie bardzo. Nie to, żebym nie chciał czy nie potrafił, ale zepsuł mi się laptop. Po prostu widzę, ale nie słyszę. Drugi komputer kupię dopiero pod koniec maja a tego nie bardzo opłaci się naprawiać.