pocztowe, bije ????
Nie na dachu jeszcze nie troche obawiam sie jastrzebia 2tyg.temu w niedziele byl 4 razy znikly mi wtedy 2 budapeszty i 1 skowronek A mam parke armawirskich czerwonych, kaukazkie bialoglowe koroniate i kaukazkie srebrzyste gladkie wszystkie mlodziotkie piszczaki dzis jest tydzieĂą jak ozdabiaja moja wolierke, korci mnie puscic popatrzec jak lataja ale jak mi cos zginie jestem zalatwiony moze lepiej trzymac do rozplodu mam zapewnienie od Bogdana ze to nie gniazdziaki a swoja droga bardzo serdeczny i duzo wie odnosnie tych ras. Oby tel. byly taĂąsze mozna rozmawiac z Nim godzinami.A jak twoje quatro pewno masz po swoich juz mlodziaki i jak lataja?pozdrawiam
no u mnie juz lata 12 kaukazkich, 6 takli i 1 agaran, wszystko mlode, turki pieknie wywracaja i bija, nie ida jeszcze wysoko ale dwa razy dziennie po 40 min lataja, natomiast kaukazy lataja zdecydowanie wyzej, ale nie pokazuja jeszcze akrobacji (dopiero w drugim roku), zauwazylem ze kaukazkie trzeba rozlatac, pierwsze dni na dachu to dla nich katorga, niesamowicie niezdarne (min. przez lapcie), a mlode ktore nie ganialem od poczatku w ogole nie chca latac, probowalem puszczac dwie rozplodowe pary z woliery , ale to juz calkowita porazka, mysle ze musisz sie juz zdecydowac co dalej, albo woliera albo na dach i kij.
Jesli chodzi o Bogdana to ma facet niesamowita wiedze i jest bardzo komunikatywny.
Jesli chodzi o Bogdana to ma facet niesamowita wiedze i jest bardzo komunikatywny.