giełdy gołębi
giełdy gołębi
witam,
potrzebuję info jaki jest adres giełdy gołębi w Tczewie.
wiem tylko, że giełdy tam są w soboty.
mam też prośbę do wszystkich portalowiczów o dodawanie nowych lokalizacji giełd w Polsce.
możemy się wtedy wymieniać różnymi gołębiami, których nie ma w naszych okolicach.
ja poszukuję jasnych z okolic Łomży - siwe ogonki, czarna brew, białe oko, i najważniejsze - krótki, kwadratowy łeb. - jak ktoś ma takie to poproszę fotki.
potrzebuję info jaki jest adres giełdy gołębi w Tczewie.
wiem tylko, że giełdy tam są w soboty.
mam też prośbę do wszystkich portalowiczów o dodawanie nowych lokalizacji giełd w Polsce.
możemy się wtedy wymieniać różnymi gołębiami, których nie ma w naszych okolicach.
ja poszukuję jasnych z okolic Łomży - siwe ogonki, czarna brew, białe oko, i najważniejsze - krótki, kwadratowy łeb. - jak ktoś ma takie to poproszę fotki.
Re: giełdy gołębi
Witam, rynek w Tczewie znajduje się na ulicy targowej, to mała uliczka, na której jest rynek w ciągu tygodnia, gołębiarski jest w sobotę od świtu do 10
witam,
dzięki za potwierdzenie.
dziś byłem na giełdzie w Gdańsku - bodajże na ulicy Elbląskiej, ale giełda bardzo mała i słaby wybór gołebi.
ten Tczew jest lepszy?
dzięki za potwierdzenie.
dziś byłem na giełdzie w Gdańsku - bodajże na ulicy Elbląskiej, ale giełda bardzo mała i słaby wybór gołebi.
ten Tczew jest lepszy?
W Gdańsku nigdy nie byłem na rynku, z tego co słyszałem to o wiele gorzej niż w Tczewie.
Gdzie są jeszcze takie rynki gołębi tylko takie większe??
W Płońsku w niedzielę.
W Proszowicach woj. małopolskie, pierwsza i trzecia niedziela miesiąca.
W Opatowie woj. świętokrzyskie, pierwsza i trzecia niedziela miesiąca.
W Busku Zdroju woj. świętokrzyskie ,druga niedziela miesiąca.
W Opatowie woj. świętokrzyskie, pierwsza i trzecia niedziela miesiąca.
W Busku Zdroju woj. świętokrzyskie ,druga niedziela miesiąca.
Zapraszam do Skierniewic - w każdą niedzielę od 5 do 9 rano przy placu Dąbrowskiego, można kupić gołębie, kury, świnki morskie, leki i odżywki dla gołębi.
czajki.bloog.pl
- adrian-a73
- Kontakt:
Panowie czy mógłby ktoś podać adresy i dni ,giełd i bazarów w okolicy Ustka z góry dziękuję.