Krajowa Wystawa - Kielce 2014
Krajowa Wystawa - Kielce 2014
Do wystawy zostało już kilka dni, więc zakładam nowy wątek.
Pozdr.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
Re: Krajowa Wystawa - Kielce 2014
Wracając do wystawy w Warszawie jak toś chce to jeszcze dwa filmiki są wrzucone a co do Kielc mam dwa miejsca wolne jak ktoś chce się zabrać z Waw
pozdrawiam Łukasz
Wystawiam oczywiście Chińskiego gołębia oraz pokaz do rejestracji MEWKA MAZOWIECKA Tarczowa
będę w sobotę i niedzielę
będę w sobotę i niedzielę
cZY DUZO OSOB WYSTAWIA PASIAKI PERŁOWE I PASIAKI SREBRNE
ma ktoś dostęp to wykazu zgłoszonych eksponatów??? Interesują mnie pewne rasy, jeśli tak to proszę o odpowiedź
Na pewno ktoś ma dostęp do wykazu zwierząt zgłoszonych na wystawę, bo do eksponatów to nie, bo eksponaty są w muzeum. Natomiast wszystkie rasy będą zamieszczone w katalogu wystawy.rogas1231 pisze:ma ktoś dostęp to wykazu zgłoszonych eksponatów??? Interesują mnie pewne rasy, jeśli tak to proszę o odpowiedź
Do zobaczenia na wystawie!
golebie.wombat.fc.pl
- arek5959
- Kontakt:
Gdy taka pogoda się nadal utrzyma jak ostatnio to niewielu dotrze na tą wystawę.
arek jak tam z dojazdem PKP,są jakieś większe utrudnienia?arek5959 pisze:Gdy taka pogoda się nadal utrzyma jak ostatnio to niewielu dotrze na tą wystawę.
Jakie utrudnienia? do Kielc dojedziesz zawsze, natomiast od dworca PKP to już jest inna sprawa, bo Targi Kielce są za miastem.turkot75 pisze:arek jak tam z dojazdem PKP,są jakieś większe utrudnienia?arek5959 pisze:Gdy taka pogoda się nadal utrzyma jak ostatnio to niewielu dotrze na tą wystawę.
golebie.wombat.fc.pl
Tak, do Kielc dojadę na pewno, tylko wystawy może już nie być.Zjak pisze:Jakie utrudnienia? do Kielc dojedziesz zawsze, natomiast od dworca PKP to już jest inna sprawa, bo Targi Kielce są za miastem.turkot75 pisze:arek jak tam z dojazdem PKP,są jakieś większe utrudnienia?arek5959 pisze:Gdy taka pogoda się nadal utrzyma jak ostatnio to niewielu dotrze na tą wystawę.
Panowie gdzie wy żyjecie, przecież Kielce to nie jakiś tam pipidówek. Do Kielc dojeżdżają autobusy, pociągi i samochody różnej maści, a w samych Kielcach kursują autobusy miejskie Tramwaje i taksówki różnych korporacji. Wystarczą tylko dobre chęci a na pewno spotkamy się na wystawie
. Tylko kiepskiej tańcownicy przeszkadza rąbek u spódnicy

Tak jest.
No tak Kol ale jak Turkot jedzie spod Koszalina a my ze Szczecina i naszymi kochanymi liniami kolejowymi i musimy jechać ja do Krakowa i dopiero do Kielc a on przez Gdańsk do Kielc z Przesiadkami to Pani Minister nam nie potwierdzi czy zdązymy na dalszy pociąg gdzie jest 8 min na przesiadkę i o to Turkotowi chodziło .
I TAKIEJ ODPOWIEDZI OCZEKIWAŁEM 

Chińczyk nie wydzieraj się, bo denerwujesz ,naciśnij Caps
No i ostatni wpis bo zaraz jadę na dworzec PKP ,bedziemy jak dobrze pójdzie ok 8,30 w Kielcach przez Kraków .Moje gołębie pocztowe w latach 70-80 krócej leciały do Szczecin z Hrubieszowa czy Przemyśla niż my bedziemy jechać ale mamy już jak to się pisze 'PONDOLINO" to będzie może inaczej. Do spotkania w Kielcach.
Gołębnik będzie miał swoje stanowisko? Może jakieś spotkanie w niedziele forumowiczów.
Proponuję o dziesiątej, sam będę się gdzieś w okolicy kręcił.
ok postaram sie dotrzeć
Witam.
Jak wrażenia po pierwszym dniu wystawy?
Jak wrażenia po pierwszym dniu wystawy?
WYSTAWA SUPER K
IELCE GÓRĄ W PASIAKACH SREBRNYCH JAK I PASIAKACH PERŁOWYCH

-
- Kontakt:
Syrtyr będziesz jutro? ja będe cała niedziele od 6 rano możemy pogadać o pawiach jak masz ochote.
Witam, kto posiada katalog z Kielc???