Krajowa Wystawa Kielce 2013
-
- Kontakt:
Re: Krajowa Wystawa Kielce 2013
Jeżeli mieli by koledzy ochotę jutro np o godzinie 10 mogli byśmy się spotkać przy stoisku gołębnika pogadać sobie o hodowli itp? oczywiście jeśli nikt nie ma ochoty to nie namawiam ale można pogadać ciekawa sprawa wiedzieć kto z kim pisze 

dojechalem bezproblemowo, dzieki Zjak, mozna i autobusem nr 100 
nowakowski NIE wystawial...

nowakowski NIE wystawial...
Trójmiejski związek zamieścił katalog wystawy w sobotę - a tu nic
-
- Kontakt:
Posiada ktoś katalog z wystawy? Albo czy jest gdzieś w necie?
-
- Kontakt:
NO WŁAŚNIE......MOŻE KTOŚ MA POD REKĄ KATALOG I PODAŁ BY NAPISAĆ WYNIKI W RASIE PASIAK SREBRZYSTY.....
Wystawa zaliczona . Jestem bardzo mile zaskoczony ilością ptaków na wystawię jak i na giełdzie. Trafiły się ptaki dobrej klasy za nie wielkie pieniądze. Warto było pojechać moim zdaniem. Gdyby był ktoś zainteresowany w rasie pawik wygrał S.Kuchar, oceniał S.Śliż. Nie mogłem tylko uchwycić ptaka bo strasznie uciekał w róg klatki.
super wystawa dzis na giełdzie było mnóstwo ludzi
-
- Kontakt:
mógłby ktoś podać jak się przedstawiały wyniki konkursu Kinga i kto wygrał?
I czy brniaki były?
- arek5959
- Kontakt:
Zdaje mi się że w zeszłym roku na giełdzie było więcej ludzi i gołębi.
-
- Kontakt:
HA... MNIE SIE TEŻ PODOBAŁA WYSTAWA CHOCIAZ NA NIEJ NIE BYŁAM ,ALE MÓJ MĄŻ DZWONIŁ ŻE DO GDAŃSKA WRACA Z PUCHAREM!!!
Kupił sobie?kiwiczanka pisze:HA... MNIE SIE TEŻ PODOBAŁA WYSTAWA CHOCIAZ NA NIEJ NIE BYŁAM ,ALE MÓJ MĄŻ DZWONIŁ ŻE DO GDAŃSKA WRACA Z PUCHAREM!!!

Szukaj a znajdziesz
-
- Kontakt:
TAK KUPIŁ SOBIE ...HA HA HA.....I ZAŚ BEDZIE WIERCIŁ W ŚCIANACH ŻEBY KOLEJNĄ PÓŁKĘ
POWIESIC
POWIESIC
arek5959 Może było i więcej ,jednak przeważały rasy Srebrniak, Karier.w tym roku było urozmaicenie . Spotkałem się nawet z hodowcą z Czech. Znalazłem pawiki dobrej klasy ,co w zeszłym roku było ciężko o takie. Jeden z nich nie długo będzie u mnie 

Rzeczywiście gołębi od groma można było się napatrzeć.Każdy znalazł by coś dla siebie.Tym razem najładniejszy krakus był czerwony.
-
- Kontakt:
Wystawa super moim zdaniem o wiele lepsza niż w poprzednim roku były pawiki dobrej klasy udało mi sie kupić kilka interesujących okazów 6szt wydałem duzo pieniedzy i mam prze...ne u żony ale nie załuje chciałem odkupic tego samca siwego ZW ale za 1000zł nie był na sprzedaż nawet :/
- arek5959
- Kontakt:
Sama wystawa była większa niż w zeszłym roku ale giełda to hmn jednym się podoba a drugim nie. Nawet garłacze pomorskie i czeskie były ładne na wystawie.
Nie podoba mi się to że ludzie po wystawie chodzili z pudełkami, nikt nie zwracał uwagi itd, w warszawie na wystawie nie pozwalały na wystawę wchodzić z pudełkami i kurtkami.
Nie podoba mi się to że ludzie po wystawie chodzili z pudełkami, nikt nie zwracał uwagi itd, w warszawie na wystawie nie pozwalały na wystawę wchodzić z pudełkami i kurtkami.
-
- Kontakt:
tak tak ..my żony mamy z wami przechlapane......mój mąż wróci i powie :kotku gdzież tam takie grosze wydałem ...nic nie było ciekawego....a potem słysze jak gada przez telefon a wiesz za tego 1500zł dałem za tego tysiaka itd itp....
ale...oby każdy facet tylko takie hobby miał to byłoby oki...po tylu latach już sie przyzwyczaiłam...
ale...oby każdy facet tylko takie hobby miał to byłoby oki...po tylu latach już sie przyzwyczaiłam...

Moja tam jeździ ze mną prawie na wszystkie wystawy i jest bardzo zadowolona jak coś sprzedam i zdobędę jakieś pucharki, a ja jak coś kupię

kol. Lewap125 na jakiws zdjecia bedzie mozna liczyc ?
slyszalem ze budapesztenski krotkodzioby dostal ocene 97 to musi byc okaz
chetnie bym go obejzal

byly brniaki w pierwszej hali, po sasiedzku ze stawakami polskimi ktore mnie zaurowczyly. Pan Marek (zapomnialem nazwiska-producent "plastykow" dla golebi) dal mi 30min wyklad o stawakach, piekne ptaki, mam kilka ladnych zdjec.Lotny22 pisze:I czy brniaki były?
a nie bili sie?robi1976 pisze:super wystawa dzis na giełdzie było mnóstwo ludzi
wczoraj ogladajac motyle pewnego starszego pana P. ze szczecina niezadowolony byly kilent na procentach podszedli zaczal wyzywal ze mu motyle przepielone sprzedal w poznaniu... takie wiazki lecialy, w pewnej chwili myslalem ze poleca klocki

motyle fakt, ladnie "przepielone"

mnie tez urzekły te brniaki aż sobie parę kupiłemadammo87 pisze:byly brniaki w pierwszej hali, po sasiedzku ze stawakami polskimi ktore mnie zaurowczyly. Pan Marek (zapomnialem nazwiska-producent "plastykow" dla golebi) dal mi 30min wyklad o stawakach, piekne ptaki, mam kilka ladnych zdjec.Lotny22 pisze:I czy brniaki były?

Budapesztańskie Wysokolotne
https://plus.google.com/u/0/photos/1004 ... 9784566977
A tu film z rasy Zamojski
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... U5vPb3iUHQ
https://plus.google.com/u/0/photos/1004 ... 9784566977
A tu film z rasy Zamojski
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... U5vPb3iUHQ
Pozdr. Paweł Z.
http://golebie.sarzyna.org/
http://golebie.sarzyna.org/
Podobały mi sie stawaki małopolskie. Szkoda ze nie było ich na giełdzie, kupiłbym z dwie pary.