Wystawa Lipsk 2012
Re: Wystawa Lipsk 2012
Bardzo duża cześć hodowców z Węgier bedzie na tej wystawie i dużo gołebi wystawiac będa
Stasiek wybierasz się ????stasiek pisze:Bardzo duża cześć hodowców z Węgier bedzie na tej wystawie i dużo gołebi wystawiac będa

jarooo-24.flog.pl
-
- Kontakt:
Jak będę miał czas i chęci to postarm się wykonać 'kilkadziesiąt' zdjęć dla różnych ras, nie tylko dla tych wyżej wymienionychkalini pisze:Witam panowie miałbym ogromną prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcia budapesztańskim wsokolotnym jak będą wystawiane i mi je przesłać

e-mail: centrum_wschod@o2.pl
CwAnIaK001 jak by ci się udało byłbym wdzięczny i wielkie dzięki
pozdrawiam Łukasz
Jaroo nie jade ale tez interesuje się tą wystawą
Już wróciliśmy ,naprawdę szok mimo ze byłem i w tamtym roku teraz to naprawdę już za robi się za DUŻA wystawa- kolejki do kas, karnet wstępu na 3 dni 20Eur, na 1 dzień 8 Euro katalog wazy ok 2kg!!! 612 stron 13 Euro z mojej rasy mimo ze wystawionych było 202 + 7 szt 209 szt nie było nic zgłoszone do sprzedazy.
Garłacze pomorskie po 100-200 Euro w ogóle szok cenowy . Kolega z naszego oddziału z Trzebiatowa Mistrz Europy w Srebrniaku Wszystkie ptaki z oceną 97 pkt musiały być konsultowane i zatwierdzane z Głownym Sędzią Tyle na początek Może Mariusz "Turkot" spaliśmy w jednym hotelu z Kol z Koszalińskiego Związku
Garłacze pomorskie po 100-200 Euro w ogóle szok cenowy . Kolega z naszego oddziału z Trzebiatowa Mistrz Europy w Srebrniaku Wszystkie ptaki z oceną 97 pkt musiały być konsultowane i zatwierdzane z Głownym Sędzią Tyle na początek Może Mariusz "Turkot" spaliśmy w jednym hotelu z Kol z Koszalińskiego Związku
Udało mi się kupić z wystawy samiczkę z oceną 95 pkt Rheinische Ringschlager blau dla nie w tajemniczonych to Reński Klakier kołujący mam już kilka tych ptaków i będę próbował rozpropagować tą rasę u nas w kraju ( samczyk jak goni samiczkę to lata nad nią w kółko a nie "stuka jej w głowkę" i mocno trzaska skrzydłami. I jeszcze jedno widziałem wreszcie gołąbki arabskie które tak dziwnie szczekają lub sie śmieją a nie gruchają. Były w wolierze coś strasznie dziwnego i ciekawego.
Te smieszne to ja hoduję Waldek od 2 sezonówChińczyk pisze:Udało mi się kupić z wystawy samiczkę z oceną 95 pkt Rheinische Ringschlager blau dla nie w tajemniczonych to Reński Klakier kołujący mam już kilka tych ptaków i będę próbował rozpropagować tą rasę u nas w kraju ( samczyk jak goni samiczkę to lata nad nią w kółko a nie "stuka jej w głowkę" i mocno trzaska skrzydłami. I jeszcze jedno widziałem wreszcie gołąbki arabskie które tak dziwnie szczekają lub sie śmieją a nie gruchają. Były w wolierze coś strasznie dziwnego i ciekawego.

Szukaj a znajdziesz
-
- Kontakt:
Dobrze zrozumiałem srebniak 97pkt?
Witam wszystkich czy były może wystawiane budapesztańskie oraz czy może komuś udało się zrobić im zdjęcia
pozdrawiam Łukasz
Było dość dużo Budapesztów wystawiali je też Węgrzy ale naprawdę tak każdy szedło oglądać tam co go interesowało naprawdę nie było szans wszystkiego ogarnąć. Z tego co widziałem na stoisku Węgierskiego Związku była nawet prezentacja na duzych ekranach tych ptaków i prelekcja . Każdy z krajowych Związków miał zaraz na wejsciu swoje stanowiska które pomagały i słuzyły radą wszystkim którzy nie znali niemieckiego i czasami byli zagubieni w tych całych obiektach Halach.
Po wypowiedziach na tym forum oraz innych mogę stwierdzić, że wystawa bardzo udana.
Kolego Chińczyk - poza srebrniakami jakie były jeszcze wystawione polskie rasy ????
Oglądałem niedawno na You Tube te gołębie Zbitera - są niesamowite.
Oglądałem niedawno na You Tube te gołębie Zbitera - są niesamowite.
Czy wystawiane były Gdańskie Wysokolotne?
Może jakieś zdjęcia?
Może jakieś zdjęcia?

podobno sroczka polska krotkodzioba byla
sroczka polska krótkodzioba,krymka białostocka ,krymka polska,brodawczak,mewka polska,białogłówka ,to są rasy które ja widziałem.Na pierwszej stronie gołębnika jest katalog z Lipska 
Gdańskie też były.

Gdańskie też były.
Rosjanie na Golubevod.com podziwiali motyle warszawskie i krymki białostockie z wystawy w Lipsku.
Czy ktoś ma zdjęcia tego srebrniaka ,bo jeszcze takich punktów 97 nie widziałem i chyba w Polsce nie zobaczę.
Mogę wrzucić w sobotę, mam fotkę chyba na aparacie.J-J pisze:Czy ktoś ma zdjęcia tego srebrniaka ,bo jeszcze takich punktów 97 nie widziałem i chyba w Polsce nie zobaczę.
to nie srebniak tylko boczaty
Jaki boczaty? w PDL-u? "eisfarbig mit Binden weisschwingig" - nazwa niemiecka, do przetłumaczenia.stasiek pisze:to nie srebniak tylko boczaty
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
zamojskie były ?
Zdjęcie tych Zwycięskich gołębi MISTRZÓW EUROPY po 97 pkt sa na stronie Szczecińskiego Związku Oddział w Trzebiatowie . Można tam wejść z Gołębnika w meni jest strona Trzebiatowa
PDL Srebrniak
Krymka Białostocka
KATALOG jest tez na www.golebnik.pl ale to strasznie duzo ogladania!!!!!!
PDL Srebrniak
Krymka Białostocka
KATALOG jest tez na www.golebnik.pl ale to strasznie duzo ogladania!!!!!!