Wystawa w Grudziądzu
Wystawa w Grudziądzu
W dniach 28 - 29 listopada 2009r odbędzie się wystawa gołębi, kur ozdobnych i królików w Grudziądzu w Zespole Szkół Rolniczych na ul. Lipowej 33 oraz tradycyjnie wymiana nadwyżek hodowlanych. W sobotę wystawa czynna od godz. 8.00 do godz. 18 a w niedzielę od godz. 8.00 do godz. 18. Zapraszamy.
Re: Wystawa w Grudziądzu
W niedzielę wystawa do godz. 14.00. Przepraszam za pomyłkę.
Tekst próbny.
W dniach 11 i 12 grudnia 2010r odbędzie się w Wystawa Gołębi Rasowych w Grudziądzu, w Zespole Szkól Rolniczych ul. Lipowa 33. Giełda nadwyżek hodowlanych tylko w niedzielę.
Ja byłem w tamtym roku i nic tam nie ma, wystawa słaba, na giełdzie też kicha
Nie negujac wystawy , mam blisko ale nie wybiere sie tam bo nie ma na co patrzec , tylko jeden hodowca rasy która mnie interesuje
Ale giełda nawet dobra w tamtym roku na 10 sztuk / 6 sprzedałem i normalnych cenach jakie mnie interesowały
Ale giełda nawet dobra w tamtym roku na 10 sztuk / 6 sprzedałem i normalnych cenach jakie mnie interesowały
Grudziądzkie Stowarzyszenie Hodowców Gołębi Rasowych organizuje wystawę gołębi rasowych oraz pokaz kur i królików w dniach 18 i 19 luty 2012r w Zespole Szkół w Jabłonowie Pomorskim na ulicy Nowy Rynek 5. To tylko 35 km 0d Grudziądza w kierunku na Brodnicę, Rypin. Myślę,że każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie. Przy okazji serdecznie zapraszam w imieniu Komitetu Organizacyjnego.
Grudziądzkie Stowarzyszenie Hodowców Gołębi Rasowych, Królików i Drobiu Ozdobnego serdecznie zaprasza na XXXV wystawę gołębi rasowych oraz pokaz kur i kaczek ozdobnych do Gruty koło Grudziądza w dniach 1 i 2 grudnia 2012r. Z Grudziądza kierować się na Brodnicę, Rypin a w Radzyniu Chełmińskim skręcić na Łasin. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wymianą nadwyżek hodowlanych to tylko w niedzielę.
Zachęcam do odwiedzenia wystawy.W kilku rasach czołówka krajowa.
-
- Kontakt:
Witam! Mam pytanie do moich serdecznych kolegów i ile będzie gołębi i czy będą króliki na wystawie w Radzyniu Chełm. Pozdrawiam!
Na wystawie w Radzyniu Chełmińskim wystawianych będzie: 272 szt gołębi, 40 szt kur. Królików niestety na wystawie nie będzie. Będzie natomiast wystawianych kilkadziesiąt sokołów gdańskich przez liczną ekipę hodowców z Wybrzeża Gdańskiego ze Sławomirem W. na czele. Serdecznie zapraszamy do zwiedzenia wystawy w Radzyniu Chełmińskim w najbliższą niedzielę 6 grudnia 2015r od godz. 7.00 do godz. 14.00. Pozdrawiam.
W imieniu Grudziądzkiego Stowarzyszenia Hodowców Gołębi Rasowych, Królików i Drobiu ozdobnego serdecznie zapraszam na wystawę gołębi rasowych i drobiu ozdobnego, która odbędzie się w Zespole Szkół w Grucie (około 20 km od Grudziądza), w dniu 4 grudnia (niedziela) 2016r od godz. 7.00 do godz. 14.00.
Witam. Do zobaczenia na wystawie.
-
- Kontakt:
Witam! Udanej i pięknej wystawy życzę A życzy stary rodowity grudziądzanin a tak na marginesie - w czasie trwania drugiej wojny światowe moja rodzina była na kilka dni wysiedlona do GRUTY. Pozdrawiam! Hieronim.
Wobec powyższego zapraszam. Może warto odwiedzić znajome kąty.