Poznan 2008
Poznan 2008
Witam
Potrzebuje informacji czy teraz w tym tygodniu albo w przyszlym kolo Pozniania bedzie organizowana jakas wystawa albo gielda targ itp. ? ma ktos dokladna date i adres ? bede wdzieczny.
pozdrawiam
Potrzebuje informacji czy teraz w tym tygodniu albo w przyszlym kolo Pozniania bedzie organizowana jakas wystawa albo gielda targ itp. ? ma ktos dokladna date i adres ? bede wdzieczny.
pozdrawiam
Nie w Starogardzie tylko Stargardzie bo to duza roznica . Targowisko miejskie przy ul. Slowackiego -300 m od dworca pkp -w niedziele od rana . A w Poznaniu chyba nr 64 kolo ogrodkow dzialkowych na trasie na LuboĂąBajbus pisze:Chodzi mi o ten tydzien teraz .a moge prosic o dokladny adres w Starogardzie? i jakich tam golebi moge sie spodziewac ? I numer na ulicy Opolskiej ?>
Szukaj a znajdziesz
witam. W Poznaniu na ptaki nie licz. Sielanka jest administrowana przez PZHGRiDO i panowie z obslugi rygorystycznie przestrzegaja zakazu. Gielda jednak dziala w najlepsze, bo handluje sie tam rowniez akcesoriami, karmami itp, sa psy, kroliki, koty, rybki, po prostu ogolna gielda zoologiczna, wiec pomimo ptasiej grypy jest co poogladac, golebie, o ile ktos przywiezie, to sprzedaje po cichu z bagaznika samochodu.
hejka
hejka jestem hodowca z spod poznania i wystawa w poznaniu odbedzie!!
a wiem ze sie odbedzie bo bylem na zebraniu zwiazkowym bo do zwiazku naleze i wystawa odbedzie sie!! bo to juz za 2,5tygodnia jest wystawa i ja juz zglosilem golebie swoje na wystawe! narka
a wiem ze sie odbedzie bo bylem na zebraniu zwiazkowym bo do zwiazku naleze i wystawa odbedzie sie!! bo to juz za 2,5tygodnia jest wystawa i ja juz zglosilem golebie swoje na wystawe! narka
Krystek
- MiRasM
- Kontakt:
Poznań...spotkanie userów i chatowiczów...:)
Ustaliliśmy, że spotkanie userów i chatowiczów...
odbędzie się w sobotę i w niedzielę o godz 12.00 przy stoisku p. J Bogacza tj . przy "Gołębniku"