Samiec czy Samiczka
- gołębiarz3
- Kontakt:
Re: Samiec czy Samiczka
a jeszcze 1 mam golebia prawie idetyczny jak krymka polska tylko na nogach nie ma pior balo brazowy
Kur.... nie osłabiaj mnie proszę !!
gołębiarz3 pisze:prawie idetyczny jak krymka polska tylko na nogach nie ma pior balo brazowy
Dobre

To wstaw zdjęcie . A ty co arbiter tak sie na niego uwziołes, jest początkujący i nie wie takich rzeczy które dla cb sa banalne .
A ty co obrońca ludu ?
Trzeba poczytać zasięgnąć wiedzy a le wiem wiem czytanie boli więc lepiej napisać i czekać na streszczenie.
Trzeba poczytać zasięgnąć wiedzy a le wiem wiem czytanie boli więc lepiej napisać i czekać na streszczenie.
- gołębiarz3
- Kontakt:
Dobra nie mam pytan moi mili koledzy 

- gołębiarz3
- Kontakt:
dobra jeszcze jedno kupilem 3dni temu samca i dalem go do samicy i do tej pory nie widze zeby na nia,,grucha"?
Tylko bez zartow,glupich odp i wszystkiwgo glupiego

Tylko bez zartow,glupich odp i wszystkiwgo glupiego

Witam! Pewnie jest nieśmiały, lub będziesz miał dwie samicegołębiarz3 pisze:dobra jeszcze jedno kupilem 3dni temu samca i dalem go do samicy i do tej pory nie widze zeby na nia,,grucha"?
Tylko bez zartow,glupich odp i wszystkiwgo glupiego![]()

- gołębiarz3
- Kontakt:
nie to jest samiec bo jak inna samica grucha to on tez 

Piszesz ze kupiles go 3 dni temu, a ty jak pojedziesz gdzies w nieznane do kogos na gościnę to od razu sie rządzisz? Narazie zabierz od niego tą samice poczekaj ze dwa dni i wloz ja Spowrotem,zobaczysz co wtedy bedzie sie działo . A i jeszcze jedno jak stary jest ten samiec
- gołębiarz3
- Kontakt:
nw ale wyglada ze stary
To zrób tak jak pisalem ci wyżej .no mocno stary samiec nie ma juz takiej ochoty na parzenie sie niz np roczny samiec .
- gołębiarz3
- Kontakt:
o ktorej godz kluja sie mlode bo dzis jest 18 dzien?Szybko!!!
przez cały dzień się klują młode (wykluwają się 19 dnia)
-
- Kontakt:
O której godzinie ? Większość wyskakuje z jajka po 12 a niektóre już na drugi dzień potrafią latać.
W.K
- gołębiarz3
- Kontakt:
Bo mam jeszcze jedna pare samica 2 tyg temy zniosla jajka i ich nie wysiadywala i rozbila to jak dalem do nowo kupionego samca za ile moga sie sparowac 

Za 4 i pół dnia licząc od daty zakupu.
Ale musisz im zrobić nastrój świece, Barry White, olejki eteryczne itp.
Ale musisz im zrobić nastrój świece, Barry White, olejki eteryczne itp.
- gołębiarz3
- Kontakt:
-
Kolego gołębiarz3 tu nie ma nic śmiesznego!!!,z reguły krytykowałem Arbitra za jechanie Nowym na forum,lecz ty przeszedłeś samego siebie.Twoje pytania są na poziomie 3-letniego dziecka,na zasadzie mamusiu a dlaczego pies szczeka?.Sam już nie wiem czy jesteś tak młody czy tak leniwy,czy może jedno i drugie?.Ogarnij się trochę bo inaczej wiecznie będą z ciebie kpić,wujek google naprawdę zna odpowiedzi na wiele nurtujących cie pytań,ana forum dopytujesz o szczegóły ot i cała filozofia.A tak dobrowadziłeś do sytuacji o którą nigdy bym sam siebie nie podejrzewał,ale to fakt w twoim przypadku muszę przyznać Arbitrowi rację nieraz jak widać nie da się inaczej.Weż to sobie do serca na całe życie więcej pracy mniej cwaniactwa wyjdzie ci w ogólnym rozrachunku na dobre.Pozdrawiam.
Golebiarz napisz do mnie na pw dokładnie tą twoja trudną sprawę bo juz sie troche pogubilem co jest czym i ile jest kto z kim.
- gołębiarz3
- Kontakt:
Nic juz a ty Pogromca nie udawaj doroslego gdzyz niem nie jestes
-
Oj dzieciaku dorośnij są tacy na tym forum którzy znają mnie osobiście,mój starszy syn ma 20-scia lat.A ty? według tego co napisałeś to jakieś 8 do12-stu.Mimo to,to co napisałem nie było po to żeby cię obrazić,lecz żeby wskazać kierunek i właściwą drogę działania.Lecz jak widać nie dorosłeś nawet do tego żeby to zrozumieć, a szkoda bo ja często pomagam młodym ludziom,z tym że tylko taki którzy przejawiają choć niewielką chęć zgłębienia wiedzy i szukania żródła samemu,a nie czekają aż im ktoś wszystko poda na tacy.