Mamki dla mlodych karierów
Mamki dla mlodych karierów
Witam wszystkich. mam pytanie. jakie mamki beda najlepsze dla młodych karieró
w??????????????????
w??????????????????
Re: Mamki dla mlodych karierów
Witam.Dobre.Pozdrawiam.
A lepsze są Bardzo Dobre.
-
- Kontakt:
A Ja przebijając kolegów z góry uświadomię że jest opcja Szukaj
http://golebnik.pl/forum3/search.php?ke ... mit=Szukaj
http://golebnik.pl/forum3/search.php?ke ... mit=Szukaj
...
Witam.dzieki koledzy za wyczerpujące odpowiedzi.
Witam.Zawsze do usług.Mam nadzieję,że teraz nie masz już żadnych wątpliwości jakie mamki wybrać.I pamiętaj na nas zawsze możesz liczyć.
Pozdrawiam.

Witam.kolego Opal wiesz może jak tam rynek w Płońsku??idzie jakoś tam ten handel czy słabo??aha i jeszcze chciałem sie spytać jak tam ci sie chowa samiec czerwony bez obrączki?????ty go chowasz czy Przybysz??bo we dwóch wtedy handlowaliście.Pozdrawiam
Witam.Nie bylem ze dwa lata.Więc nie wiem.Przybysza znam,to ten weterynarz?Jednak nigdy z nim nie handlowałem.I nigdy nie kupiłem tam czerwonego.Może mylisz mnie z kimś innym. Ja przeważnie stałem z Jarkiem(to ten kuzyn u którego są moje kariery).Znam wszystkich karierowiczów ,którzy tam sprzedawali.Jednak ja tam tylko sprzedawałem nadwyżki i nie przypominam sobie bym coś tam kiedykolwiek kupił.Co do mamek to ja mam śląskie tarczowe.Pozdrawiam.
- Kurak
- Kontakt:
Kolego Kamaj jeśli chodzi o rynek to zależy co chcesz kupić i jakiej jakości , byłem to było ze 100 karierów ponad ale nic dobrego.... a co do Pana Mariana to ja z nim mam stały kontakt i prowadzimy miedzy sobą trochę pewnych spraw. A co do ptaków to ma tylko białe,czarne i czerwone i na te kolory się nastawia , ma kilka na sprzedaż zbędnych .
Pozdrawiam
Witam.Sory kolego Opal ale widocznie Cie pomyliłem z kimś innym. A tak przy okazji to znasz Oporskiego???????
Witam.Jeżeli bywał w Płońsku to na pewno znam,jednak nie kojarzę nazwiska z twarzą.Z bywalców Płońska znam Stasia Gałęzowskiego( Pasłęk), Waldka Połcia(Elbląg),naszego Papierka,Przybysza bywa tam często Stefan ale nazwisko mi uciekło.Bywa jeszcze wielu Ziółkowski z Przasnysza,Zaręba z Wyszogrodu,Dymek z Płocka i cały Ciechanów.
Witam.Koledzy może wy mi pomożecie.Wiecie może jak sie nazywa hodowca karierów z Przasnysza???dodam jeszcze że prowadzi on jeszcze hurtownie owoców i warzyw czy jakoś tak??pozdrawiam.
Ad. Kurak.Nie nic nie potrzebuje.Chciałem sie tylko spytać jak mu sie chowa czerwony samiec którego kupił ode mnie?.pozdrawiam
- Kurak
- Kontakt:
W Przasnyszu jest tylko Ziółkowski i Rudziński za Przasnyszem w Bartnikach Świdwiński później Bogate Tyciński , Koło Krasnosielca Dębek , a o tym co mówisz to Zmorzyński Kaziu z Opinogóry
Pozdrawiam
Tak to chyba on. Ma coś ciekawego?Kiedyś miałęm od niego pięknego samca.
- Kurak
- Kontakt:
Kazio ma dobre siwe , czarne i białe średnie choć wybrałbyś coś zawsze zależy co potrzebujesz znam ich wszystkich gołębie
Pozdrawiam
- Kurak
- Kontakt:
Napisałem koledze wiadomość na priv ale nie dochodzi bo cały czas mam ją w skrzynce do wysłania
Pozdrawiam
Potrzebuje ładnego białego samca.Może Ty masz na handel????
- Kurak
- Kontakt:
Zmorzyński ma czarne,siwe,białe i czerwone, Przybysz czarne i białe, Ziółkowski tylko czerwone,Świdwiński czarne,siwe,białe,żółte,czerwone i czarne szeki, Rudziński czarne i białe,Tyciński żółte,białe,czerwone i czarne szeki, Dębek żółte,białe,czerwone,czarne, Oporski czarne,siwe,białe z czerwonych miał parę ostatnio na sprzedanie ale nie wiem czy ma więcej.
Pozdrawiam
- Kurak
- Kontakt:
Zadzwoń do mnie 505937215 bo wiadomości mnie już wkur..... i nie dochodzą
Pozdrawiam
nie dochodzą bo mi internet szwankuje.
A tak wogóle to Ten Zmorzyński to chyba za często nie bywa na rynku w Płońsku?
- Kurak
- Kontakt:
Różnie bywa, zadzwoń to pogadamy i poradzę Ci coś w sprawie tego samca zawsze prędzej jak pisać.
Pozdrawiam