zapis do związku
-
- Kontaktowanie:
zapis do związku
Witam.
Chcialbym zapisac sie niedlugo do zwiazku i mam takie pytanie czy golab ktorego wystawiam na wystawie musi miec jakas wielka klase? Np. Czy mozna wystawic golebia ktory posiada jakas wade (nie chodzi mi o to zeby zdobyl niewiadomo ile punktow tylko o to zeby byl wystawiony na wystawiw).
Chcialbym zapisac sie niedlugo do zwiazku i mam takie pytanie czy golab ktorego wystawiam na wystawie musi miec jakas wielka klase? Np. Czy mozna wystawic golebia ktory posiada jakas wade (nie chodzi mi o to zeby zdobyl niewiadomo ile punktow tylko o to zeby byl wystawiony na wystawiw).
Re: zapis do związku
jesli nalezysz do zwiazku , golabek jest twoja wlasnoscia i na twojej obraczce to jakosc golebia nie ma znaczenia mozesz go wystawiac
-
- Kontaktowanie:
Dzięki za odpowiedz.
Jeszcze jedno pytanie jeśli kupie od kolegi golebia na zwiazkowej obraczce moge go wystawic?
Jeszcze jedno pytanie jeśli kupie od kolegi golebia na zwiazkowej obraczce moge go wystawic?
Teoretycznie wystawisz bo nikt tego nie pilnujesroczkapolska pisze:Dzięki za odpowiedz.

mbudniewicz.pl.tl
-
- Kontaktowanie:
Jeszcze jedno pytanko na wystawie w drzonkowie było wystawionych dużo gołębi na obrączkach rynkowych można wystawić takiego gołębia?
Jeżeli chodzi o ostatnią wystawę w Drzonkowie (5-6.01.13) to nie przypominam sobie aby były wystawiane na wystawie jakieś gołębie na "rynkowych obrączkach".Było dużo gołębi na niemieckich obraczkach bo była to wystawa polsko-niemiecka.Jeżeli jednak jakiś się trafi na "rynkowej obrączce" to powinien zostać zdyskwalifikowany przez sędziego i na karcie jest wtedy BO(bez oceny).
-
- Kontaktowanie:
Widzialem tam moze z dwie sztuki ale niepamietam co bylo na karcie.
Dzieki za odpowiedz.
Dzieki za odpowiedz.
-
- Kontaktowanie:
Witam mozna wystawic golebia bez obraczki jako pokaz?