zapisy!!!!!!!!!!!!!!!
zapisy!!!!!!!!!!!!!!!
mieszkam koło Grudziądza gdzie jest najbliższy związek hodowców gołębi rasowych
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
Re: zapisy!!!!!!!!!!!!!!!
a mają swaoją stronę internetową jak tak to poproszę link bo ja nie mogę znaleźć
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
Kto szuka to znajdzie
Zebrania w każdą pierwszą niedziele miesiąca godz.10 oś,Rządz ul.kruczkowskiego siedziba PZHGP
Jakby co w Bydgoszczy też jest związek(stowarzyszenie) strona www.bshgr.webd.pl
Już założyłeś jeden taki temat, nie musisz reklamować tego wszędzie gdzie popadnie.Bartas16 pisze:Jakby co w Bydgoszczy też jest związek(stowarzyszenie) strona http://www.bshgr.webd.pl
NO własnie Lotny połowa z nas ma własne strony ale jakoś nikt nie afiszuje się z tym tak jak Ty. I nie zarzucaj mi zazdrości bo napewno nie tylko ja to zauważyłem.
DARMOWE nagrody priv
Witam,mozecie mi pomuc, jest jakis zwiazek golebi rasowych w Krasnymstawie
W LUBLINIE JEST
Do Lublina mam ok 50km.Ale dzieki za odpowiedz.
Witam jestem z pod Chełma i u nas w okolicy chyba nie ma żadnych związków :/. Pozdrawiam.
GG: 6973131
zWIĄZKI SĄ
Cóż za beznadziejna odp., skoro są to napisz jakie bo takie coś może każdy napisać.stasiek pisze:zWIĄZKI SĄ
Najbliżej będziecie mieli do Zamościa a na lubelszczyżnie oprócz Lublina jest jeszcze w Urzędowie
klub-akrobatyczne.pl
Na pierwszej głównej stronie golębnika z lewej strony na czarnym tle poszukajcie
POLSKI ZHGRiDI tam są wszystkie związki i kontakty z nr tel
POLSKI ZHGRiDI tam są wszystkie związki i kontakty z nr tel
klub-akrobatyczne.pl
http://www.pzhgridi.pl/zwiazki.php proszę a nie nabijacie posty :/
Bartas16 oprócz tych mogą istnieć inne związki np nieoficjalne dlatego ludzie się pytają. Nabijanie postów nie ma tu nic do tego.
Taki nie oficjalny związek możesz sobie założyć z kolegami z podwórka czy osiedla ,tylko po co jak nawet nie będziesz mógł wystawić gołębi na wystawie jeśli nie jest zarejestrowany w PZHGRiDI , ażeby pochwalić się przed kolegami swoimi gołębiami nie musisz szukać związkuPalonek pisze:Bartas16 oprócz tych mogą istnieć inne związki np nieoficjalne dlatego ludzie się pytają. Nabijanie postów nie ma tu nic do tego.
lewap125 pisze:Taki nie oficjalny związek możesz sobie założyć z kolegami z podwórka czy osiedla ,tylko po co jak nawet nie będziesz mógł wystawić gołębi na wystawie jeśli nie jest zarejestrowany w PZHGRiDI , ażeby pochwalić się przed kolegami swoimi gołębiami nie musisz szukać związkuPalonek pisze:Bartas16 oprócz tych mogą istnieć inne związki np nieoficjalne dlatego ludzie się pytają. Nabijanie postów nie ma tu nic do tego.
Właśnie zgadzam się z lewap125 po kija ci nei oficjalne związki/stowarzyszenia jak gówno z nich masz zaprzeproszeniem. I po to jest PZHGRiDI aby zrzeszał właśnie "legalne" związki więc nie spam że ktoś szuka nie legalnych związków.
Związki są nie tylko po to aby móc wystawiać gołębie na wystawach ale także po to aby zrzeszać ludzi o podobnych zainteresowaniach (w tym wypadku gołębie.) I skończmy tą rozmowę bo stacza się na niewłaściwą drogę. Pozdrawiam.