pytanie o związki hodowców
pytanie o związki hodowców
koledzy jak bym chciał się zapisać do zwiąsku chodowcuw gołębi rasowych to co bym musiał spełniać za wymagania??
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
Re: pytanie o zwiąski chodowcuw
zapłacić składkę członkowską
czeba mieć garnitur i adidasy
Przede wszystkim znać ortografię

Panowie! proszę nie nabijać się z człowieka. Ja wierzę, że ortografię poprawi, a garnitur będzie miał do ślubu.
Teraz ma chęci.
Pozdr.
Teraz ma chęci.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
do ślubu to jeszcze trochę bo ja mam dopiero 16!!
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
to akurat nie przeszkadza szybciej będą owoce takiego związku
Ho..ho... to jeszcze masz czasu, a czasu.michu1530 pisze:do ślubu to jeszcze trochę bo ja mam dopiero 16!!
Ortografię poprawisz, rozwiniesz hodowlę gołębi, do związku się zapiszesz i w końcu kupisz garnitur. Dobrze byłoby, abyś taką kolejność zachował.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
Re: pytanie o związki hodowców
kolego znajć w spisie zwiazków najblizszy zwiazek lub do którego chcesz nalezec zadzwon pod numer kontaktowy dowiesz sie kiedy maja zebrania i tam wszystko załatwisz. w zwiazku do ktorego ja naleze z mila checia przyjmujemy młodych hodowców którzy wystawiaja swoje ptaki a nawet do 18-go roku nie płaca składek.pozdrawiam i powodzenia zycze
To w okolicy czyli w kuj pom jest w Grudziądzu w Toruniu w Bydgoszczy w Chełmży i to wszystko chyba. Jakby co ja należę do Bydgoszczy pozdrawiam
Wie ktoś gdzie jest najbliższy związek w okolicach OPOCZNA 

Radom i Tomaszów Mazowiecki.
Tomaszów maz. mam bliżej i często tam bywam...dzięki za odpowiedź 

Witam. Przyłącze się do tematu. Chciałem się dowiedzieć jakie są całkowite koszty zapisania się do związku (wszystkie składki, obrączki itp.) .
dołączam sie do pytania
jakieś 3 lata temu byłem w temacie. Obrączka z kartą kosztowała 2zł ale dostawało się pewną ilość na początek sezonu lęgowego.

Jaki związek
Golebi pocztowych czy ozdobnych

zapomniałem dopisać że pocztowych ;/ sorka ....ale chyba w ozdobnych jest podobnie?
Witam.Z tego co pamiętam to 50zł wpisowe i 50zł składka.Do tego dochodzi pomoc przy wystawie lub 100zł.Obrączki 80gr sztuka.Jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz na pri.Pozdrawiam.
Witam wszystkich jaki jest najbliższy związek w okolicy Kłodzka na Dolnym Śląsku?