Muzyka.......
Muzyka.......
Witam.
Mam duże zbiory utworów Straussów i Chopina, ale jak zwykle czegoś jeszcze brakuje. Jeśli ktoś
miałby coś z tej dziedziny i chciałby uzupełnić lub wymienić to proszę o info na "pw".
Mam też utwory innych kompozytorów muzyki klasycznej, z wyjątkiem kompozytorów współczesnych.
Znajdzie się też sporo muzyki rozrywkowej.
Pozdr.
Mam duże zbiory utworów Straussów i Chopina, ale jak zwykle czegoś jeszcze brakuje. Jeśli ktoś
miałby coś z tej dziedziny i chciałby uzupełnić lub wymienić to proszę o info na "pw".
Mam też utwory innych kompozytorów muzyki klasycznej, z wyjątkiem kompozytorów współczesnych.
Znajdzie się też sporo muzyki rozrywkowej.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
Re: Muzyka.......
Których Strauss'ów?Zjak pisze: Mam duże zbiory utworów Straussów

A przy okazji masz może płyty z nagraniami Yngwie Malmsteen'a?

Dirko
Ja mam, co prawda tylko jedną, ale za to mam kilkaset innych analogów z ostrym rockiem, głównie heavy, do tego kilka setek kaset magnetofonowych , tyle samo kompaktów. Ostatnio mało mam czasu, by słuchać muzyki, jeśli już, to w czasie jazdy włączam radio. Słucham różnych gatunków muzyki, od poważnej, przez jazz i bluesa po thrash.
Straussa ojca i synów, Ryszard odpada.Jarek Siedlecki pisze:Których Strauss'ów?Zjak pisze: Mam duże zbiory utworów Straussów
A ten Malmsteen, to z jakiego jest okresu? Bo to muszę przejrzeć - dziesiątki płyt.
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
[/quote]Straussa ojca i synów, Ryszard odpada.[/quote]
Widzę, że preferujesz lżejszy kaliber.
Informacje na temat urodzonego w 1963 roku Malmsteen'a znajdziesz na przykład tu: http://dariusz-sk.w.interia.pl/
Widzę, że preferujesz lżejszy kaliber.

Informacje na temat urodzonego w 1963 roku Malmsteen'a znajdziesz na przykład tu: http://dariusz-sk.w.interia.pl/
Dirko
- wscekly4405
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=aS_IYe5JTZ4 a tu można posłuchać co gościu potrafi z gitarą robićJarek Siedlecki pisze:Których Strauss'ów?Zjak pisze: Mam duże zbiory utworów Straussów
golebie-akrobatyczne
Koledzy może wiecie kto wykonuje piosenkę I LOV YOU BABY w filmie ŁOWCA JELENI??? I TWISTA w filmie PULP FICTION??? Bardzo zaledży mi na szybkiej odpowiedzi.
-
- Kontakt:
Witam! W filmie "łowca jeleni" piosenkę śpiewa Frankie Valli. Cały tytuł brzmi Frankie Valli - Can't take my eyes of off you. A co do drugiego filmu to wydaje mi się, że to ta Chuck Berry - You Never Can Tell. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam
Dzięki Kamilstrzel, trochę pogrzebłem i znalazłem już wcześniej te kawałki. Jeżeli chodzi o drugi to nie ma wątpliwości, natomiast pierwszy wykonywany jest w kilku wersjach oprócz wykonawcy którego podałeś jest jeszcze Paul Anka a na jakiejś stronce wyczytałem że utwór ten napisał Frank Sinatra ciekawe.
wiem że może nie w odpowiednio wyprofilowanym temacie, ale kogoś może to zainteresuje
Mark Knopfler i jego nowy projekt solowy privateering
Co o tym sądzicie ?
Co o tym sądzicie ?