Witam!
Na młode zawsze miło się spogląda, widać (brak zimy) sprzyjał Twojej hodowli Piotrze. U mnie dopiero jajeczka są. Docieplałeś młódki (zwłaszcza nocą)?
pozdrawiam
Kilka par starych gołębi zostało przygotowanych wcześniej do sezonu natomiast 80% hodowli +mamki zaczynam parzyć 19,03,2016 ponieważ jak widać za oknem pogoda nas nie rozpieszcza a nie lubię liczyć strat w młodych przemarzniętych.
Pozdrawiam i Życzę udanego sezonu lęgowego 2016.
Piotrek Kraków
P.S- Dodawajcie zdjęcia swoich młodych PDL-ów dla pocieszenia oka.
Mamki głownie to krymki bardzo słabej jakości(klasy) oraz perłowe koroniate bose, natomiast zdarzają sie inne które bardzo dobrze wychowują, bez względu na wygląd ponieważ to jest mamka.
Bardzo przyjemne ptaszki widac ze zna sie pan na tej rasie wiele ciekawych ptakow mozna zobaczyc na panskich fotografiach chociaz nie lubie tej rasy pana ptaszki bardzo mi sie podobaja prosze tak trzymac i czesciej wrzucac zdjecia trzeba troszke ozywic to forum bo z roku na rok jest coraz gorzej
Panowie! Potrzebne są zdjęcia srebrniaka i perłowego z łapciami, takie jak wyżej pokazane. Jeśli ktoś ma takie ptaki, lub wie kto ma takie ptaki to proszę o informację na "pw" lub zamieszczenie fotek na forum, ale musi być zgoda właściciela ptaków.
witam, czy ma ktoś z was kontakt do Pana Kaniewskiego on jest z okolica Radomia i hoduje pasiaki srebrzyste dobrej klasy, jeśli ktoś kojarzy tego kolegę to prosił bym o jakis namiar bo został mi tylko jego nr na tel służbowy do firmy w której on już nie pracuje a chętnie bym z nim odnowił kontakt. pozdrawiam i dzięki za pomoc jeśli ktoś wie o kogo chodzi
Witam, ponawiam temat tzn poszukiwanie kontaktu do kolegi Kaniewskiego pochodzi on z okolica Radomia z tego co kojarzę z rozmów telefonicznych to mieszka gdzieś po stronie wylotówki na warszawę i hoduje miedzy innymi pasiaki srebrzyste, niestety zmienił nr telefonu i nie mam kontaktu a chciałbym go odnowić jeśli ktoś zna tego Kolegę to proszę o jakieś informację