Co sądzicie o oczernianiu innych na forum gołebnika
-
- Kontaktowanie:
Co sądzicie o oczernianiu innych na forum gołebnika
Komu zależy na oczernianiu innych ?
Re: Co sądzicie o oczernianiu innych na foróm gołebnika
Nikomu (chyba) i wbrew pozorom nie mi mimo, że napisałem kilka zdań o Panu. Widać znalazło się kilku niezadowolonych kupujących i temat się rozwinął.
To nie do arbitra to do ogółu-Jak widzę najwięcej mają dopowiedzenia Ci którzy nie mają pojęcia o hodowaniu krótko dziobów , nie kupowali u pana Grzegorza i Ci których zazdrość rozpiera . Każdy tak może hoduj , kupuj , sprzedawaj , pojedz na Żerań , na wystawy i kupisz jeden z drugim sobie terenowy samochód . Jak mi wiadomo to pan Grzegorz ma firmę budowlaną
- golebiewski
- Kontaktowanie:
Witam
Odczułem, że i ja zostałem zaliczony do ogółu.
P. Grzegorz potraktowałał wszystkich jednakowo, nie do końca rozumiejąc co ktoś napisał.
Nie każda krytyka jest oczernianiem. Czy jak napiszę, że ze 3 lata temu nabyłem od P. Grzegorza 3 motyle z czego jeden nie był tym ze zdjęcia a po jednym czarnym młody wyszedł niebieski to jest oczernianie?
Może i niektórzy piszą jekieś bzdury przekazując zasłyszane plotki, jednak nie wszyscy.
A z plotką jak to z plotką, często zawiera ziarno prawdy.
Odczułem, że i ja zostałem zaliczony do ogółu.
P. Grzegorz potraktowałał wszystkich jednakowo, nie do końca rozumiejąc co ktoś napisał.
Nie każda krytyka jest oczernianiem. Czy jak napiszę, że ze 3 lata temu nabyłem od P. Grzegorza 3 motyle z czego jeden nie był tym ze zdjęcia a po jednym czarnym młody wyszedł niebieski to jest oczernianie?
Może i niektórzy piszą jekieś bzdury przekazując zasłyszane plotki, jednak nie wszyscy.
A z plotką jak to z plotką, często zawiera ziarno prawdy.
golebiewski
golebiewski podłączam się chyba nie do końca zostało zrozumiane to co chciało się przekazać.