Dziwna zabawa w zamawianie ptaków

crisbed
Kontaktowanie:

Dziwna zabawa w zamawianie ptaków

Post autor: crisbed » pt lis 14, 2008 8:50 am

Po ogłoszeniu swych ptaków na fotogiełdzie napisał do mnie niejaki pan z poczty "jozef56@vp.pl" z zainteresowaniem kupienia szymla i płowej.Zarezerował je a potem poprosił o konto. Gdy podałem konto z adresem, ucichł.Więc zapytałem sie co jest powodem.Odpowiedź była dość zaskakująca i wielce żałosna, że "dostałem nr konta - TARGOWICA, ŻEGNAM "/zatem odpisałem że nie ruzumiem .Odpowiedź nadeszła szybko z wymyślaniem " Wstrzymam się od komentarza widzę że panski iloraz inteligięcji siega poniżej cytryny. " Sam jestem ciekaw kto może być o tak mało poprawnej kulturze interkomunikacji. Mysle,że nie tylko ja jakby zostałem wstrzymany np ze sprzedaniem ptaków, bo traktuje każdego kto zamawia bardzo na serio .Może ktos wie z czaterian kto potrafi być tak dziwny w zachowywaniu sie.Nie chce kolokwialnie pisać o takich zahcowaniach,ale nie ukrywam,że takie zachowania są na dość zaniżonym poziomie co do współczesnych sposobów dialogu.

Awatar użytkownika
mkDragon
Kontaktowanie:

Post autor: mkDragon » sob lis 15, 2008 11:02 pm

no nie da się ukryć :)
jak ktoś kupuje to kupuje
bo mnie trochę wnerwia :evil:
każdy zmienia się

Awatar użytkownika
@Robert
Kontaktowanie:

Post autor: @Robert » ndz lis 16, 2008 10:23 am

mkDragon pisze:no nie da się ukryć :)
jak ktoś kupuje to kupuje
bo mnie trochę wnerwia :evil:
Nie rozumiem do czego to ma sie odniesc, i co wnosi w ten temat? Moze zastanow sie zanim cos napiszesz (ale takiego konkretnego).

Awatar użytkownika
mkDragon
Kontaktowanie:

Post autor: mkDragon » ndz lis 16, 2008 8:38 pm

facet kupuje przygotowujesz gołębie do wysyłki a facet robi tak jak
napisał crisbed i wychodzi figa z makiem...
każdy zmienia się

ODPOWIEDZ