Problem z logowaniem
Problem z logowaniem
Witam!!! Mam problem z logowaniem na fotogielde. Zarejestrowalem sie dostalem na mail haslo i nic nadal nie moge sie zalogowac wpisuje nick i haslo caly czas ten sam komunikat "zarejestruj sie i zaloguj" zadnego bledu hasla lub nicka tylko ten komunikat jak bym dopiero wszedl na fotogielde. Pozdrowionka.
PITERO
- Jarek Siedlecki
- Kontaktowanie:
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Witam
Do soboty nie miałem problemów z rejestracją dzisiaj są. Używam przeglądarki Internet Explorer 7 do soboty miałem zainstalowaną 6, używam też Mozilla Firefox3 i podobnie na niej też nie mogę dokonać rejestracji. Przeszedłem na drugi komputer gdzie jest zainstalowany Internet Explorer 6 i wszystko działa, rejestracja, logowanie ... Wróciłem do poprzedniego komputera gdzie jest przeglądarka Internet Explorer 7 i nie mogę się zalogować pod tym loginem, którego założyłem przy pomocy przeglądarki Internet Explorer 6 . Może to przeglądarka jest niekompatybilna z programem?
Do soboty nie miałem problemów z rejestracją dzisiaj są. Używam przeglądarki Internet Explorer 7 do soboty miałem zainstalowaną 6, używam też Mozilla Firefox3 i podobnie na niej też nie mogę dokonać rejestracji. Przeszedłem na drugi komputer gdzie jest zainstalowany Internet Explorer 6 i wszystko działa, rejestracja, logowanie ... Wróciłem do poprzedniego komputera gdzie jest przeglądarka Internet Explorer 7 i nie mogę się zalogować pod tym loginem, którego założyłem przy pomocy przeglądarki Internet Explorer 6 . Może to przeglądarka jest niekompatybilna z programem?
Jurek Bogacz
- lambert2008
- Kontaktowanie:
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Witam
Za problem z logowaniem na fotogiełdzie odpowiedzialne są „ciasteczka” pliki Cookie.
Aby pozbyć się problemu proponuję:
Usunąć dotychczasowe pliki Cookie znajdujące się na waszym komputerze, aby to zrobić należy:
1.W programie Internet Explorer w menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje internetowe.
2. Na karcie Ogólne w wierszu historia przeglądania kliknij przycisk usuń, w otwartym oknie kliknij usuń w polu pliki Cookie, oraz polu hasła.
3. Wróć do okna Opcje internetowe i otwórz zakładkę prywatność – ustaw poziom jako niski.
Po zarejestrowaniu, zalogowaniu i zmianie hasła na fotogiełdzie mozna znowu ustawić poziom jako średni.
Takiej instrukcji udzielił mi informatyk, tak zrobiłem i wszystko działa poprawnie. Na nowo musiałem wprowadzić hasała bo komputer utracił je z pamięci.
Za problem z logowaniem na fotogiełdzie odpowiedzialne są „ciasteczka” pliki Cookie.
Aby pozbyć się problemu proponuję:
Usunąć dotychczasowe pliki Cookie znajdujące się na waszym komputerze, aby to zrobić należy:
1.W programie Internet Explorer w menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje internetowe.
2. Na karcie Ogólne w wierszu historia przeglądania kliknij przycisk usuń, w otwartym oknie kliknij usuń w polu pliki Cookie, oraz polu hasła.
3. Wróć do okna Opcje internetowe i otwórz zakładkę prywatność – ustaw poziom jako niski.
Po zarejestrowaniu, zalogowaniu i zmianie hasła na fotogiełdzie mozna znowu ustawić poziom jako średni.
Takiej instrukcji udzielił mi informatyk, tak zrobiłem i wszystko działa poprawnie. Na nowo musiałem wprowadzić hasała bo komputer utracił je z pamięci.
Ostatnio zmieniony czw wrz 04, 2008 1:43 pm przez jbogacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jurek Bogacz
- lambert2008
- Kontaktowanie:
- Jarek Siedlecki
- Kontaktowanie:
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Dzięki kol. BigGrzyb za wytropienie przyczyn problemu z logowaniem. Komputer ma zapisane pliki cookie dla poprzedniej fotogiełdy i ten stary zapis jest niezgodny z wymaganym zapisem dla nowej fotogiełdy. Po usunięciu starych plików Cookie, komputer utworzy nowe, dla nowej fotogiełdy. Wystarczy tylko je odnaleźć i usunąć. Okazuję się, że nie ma potrzeby zmniejszania „prywatności” i kasowania haseł wystarczy usunąć tylko pliki Cookie.
Jeżeli korzystacie z innych przeglądarek internetowych , wystarczy odszukać pliki Cookie i usuń je. Znajduje się to na ogół w zakładce Narzędzia, opcje, lub opcje internetowe.
Jeżeli potraficie to wystarczy usunąć tylko plik Cookie - golebnik.pl
Jeżeli korzystacie z innych przeglądarek internetowych , wystarczy odszukać pliki Cookie i usuń je. Znajduje się to na ogół w zakładce Narzędzia, opcje, lub opcje internetowe.
Jeżeli potraficie to wystarczy usunąć tylko plik Cookie - golebnik.pl
Jurek Bogacz
- jbogacz
- Kontaktowanie:
Re: Problem z logowaniem
Witam
FOTOGIEŁDA działa .
Aby umieścić ogłoszenie należy ponownie się zarejestrować . Jeżeli pojawią się problemy z rejestracją lub logowaniem po zarejestrowaniu to należy usunąć pliki COOKIE zgodnie z podpowiedzią w zakładce „pomoc” lub według podpowiedzi we wcześniejszych postach.
FOTOGIEŁDA działa .
Aby umieścić ogłoszenie należy ponownie się zarejestrować . Jeżeli pojawią się problemy z rejestracją lub logowaniem po zarejestrowaniu to należy usunąć pliki COOKIE zgodnie z podpowiedzią w zakładce „pomoc” lub według podpowiedzi we wcześniejszych postach.
Jurek Bogacz
Witam. koledzy mam problem z logowaniem na fotogiełdę ciasteczka usunąłem i dalej nie mogę się zalogować używam przeglądarki Firefox czy ktoś poradzi.
Nie mogę się zalogować do foto-giełdy, czy to te samo hasło i nick jak na forum ? bo nie działa, mam info, ze dostanę nowe hasło na maila ale nic nie mam. Co zrobić ?